Kantoor - Huur

Poortland 66 1046BD Amsterdam

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 1.000,- per maand

Poortland 66 1046BD Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Poortland 66 in Amsterdam

Kantoor - Huur
80 m2

Op zoek naar kantoorruimte op het bedrijventerrein Amsterdam Sloterdijk? In het kantoorgebouw aan de Poortland 66 is 80 m² kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. De kantoorruimte heeft een hoogwaardig inbouwpakket en is voorzien van een eigen pantry, laminaatvloer, te openen ramen en LED-verlichtingsarmaturen.

Omgeving
De kantoorruimte is gelegen op Amsterdam Westpoort. De kantoorruimte is uitstekend bereikbaar met het eigen vervoer. De afrit naar de A5 is gelegen op 100 meter afstand. Ook is er voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Reis je met het openbaar vervoer? De bushalte ligt op één minuut lopen van de kantoorlocatie vanwaar bus 231 vertrekt richting Station Sloterdijk.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 1.000,- per maand
oppervlakte:
80 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (235), Burgwallen-Nieuwe Zijde (164), Waarderpolder (152), Buiksloterham (135), Bedrijventerrein Sloterdijk (129), Buitenveldert-West (123), Grachtengordel-Zuid (122), Museumkwartier (114), Westelijk Havengebied (100), Willemspark (97)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Waarderpolder (145), Buiksloterham / Papaverweg (76), Bedrijventerrein Schinkel (49), Hamerstraat (42), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (35), Cornelis Douwesterrein (30), Alfadriehoek (gemengd) (28), Achtersluispolder (22), Sloterdijk Iii-Zuid (21)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Poortland 66 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Sloterdijk Iii-Zuid te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 80 m2 en ligt op Poortland 66 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen