Kantoor - Huur

Poortland 66 1046BD Amsterdam

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 1.000,- per maand

Poortland 66 1046BD Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Poortland 66 in Amsterdam

Kantoor - Huur
80 m2

Kantoorruimte te huur op bedrijventerrein Amsterdam Sloterdijk. Op de Poortland 66 is momenteel voor de verhuur 80 m² kantoorruimte beschikbaar. De kantoorruimte heeft een hoogwaardig inbouwpakket en is voorzien van eigen pantry, laminaatvloer, te openen ramen en Led-verlichtingsarmaturen.

Omgeving:
De kantoorruimte is gelegen op Amsterdam Westpoort. De kantoorruimte is uitstekend bereikbaar eigen vervoer. De afrit naar de A5 is gelegen op 100 meter afstand. op eigen terrein is er voldoende parkeergelegenheid.
Ook met openbaar is het kantoor goed te bereiken. Een bushalte is te vinden op één loopminuut van de kantoorlocatie. vanaf deze bushalte vertrekt bus 231 die in verbinding staat met Station Sloterdijk.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 1.000,- per maand
oppervlakte:
80 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (229), Burgwallen-Nieuwe Zijde (164), Waarderpolder (151), Buiksloterham (135), Bedrijventerrein Sloterdijk (127), Buitenveldert-West (123), Grachtengordel-Zuid (122), Museumkwartier (114), Westelijk Havengebied (99), Willemspark (97)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Waarderpolder (144), Buiksloterham / Papaverweg (76), Bedrijventerrein Schinkel (49), Hamerstraat (42), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (34), Cornelis Douwesterrein (30), Alfadriehoek (gemengd) (27), Achtersluispolder (22), Sloterdijk Iii-Zuid (21)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Poortland 66 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Sloterdijk Iii-Zuid te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 80 m2 en ligt op Poortland 66 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen