Kantoor - Huur

Prinseneiland 26 1013LR Amsterdam

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 2.010,- per maand

Prinseneiland 26 1013LR Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Prinseneiland 26 in Amsterdam

Kantoor - Huur
90 m2

Hoogwaardige turn-key kantoorruimte te huur op een unieke locatie nabij het centraal station van Amsterdam aan het Prinseneiland 26B. Een eigen terras aan het water, een pantry, en een eigen entree behoren tot de mogelijkheden van deze kantoorruimte.

Voor de verhuur is er circa 90 m² beschikbaar. De directe omgeving van het Prinseneiland kenmerkt zich als dynamische locatie waarin wonen, werken en winkelen samenkomen.

In de directe nabijheid van deze locatie ligt stadspark Westerpark en via de alom bekende Haarlemmerdijk loopt of fietst u binnen afzienbare tijd naar Station Amsterdam Centraal.

BEREIKBAARHEID
Het kantoorgebouw heeft een goede bereikbaarheid met eigen vervoer alsmede openbaar vervoer.

Per auto:
De bereikbaarheid van is zonder meer goed te noemen, met de direct nabijgelegen Piet Heintunnel met een aansluiting op de ringweg A10. Via de A10 is het gehele Nederlandse snelwegstelsel toegankelijk.

Per openbaar vervoer:
Met het openbaar vervoer is het kantoorgebouw aan het Prinseneiland eveneens erg goed bereikbaar. Op enkele minuten afstand treft u Amsterdam Centraal Station. Vanuit het laatstgenoemde station rijdt tram 26 zeer frequent naar de halte Passengers Terminal. Vanaf deze halte is het slechts een paar minuten lopen naar het kantoorgebouw.

VLOEROPPERVLAKTE
Voor de verhuur is er momenteel op circa 90 m² kantoorruimte beschikbaar op de begane grond.

PARKEREN
Er zijn diverse parkeergarages in de omgeving gelegen zoals parkeergarage Willemspoort bij de Haarlemmer Houttuinen (Haarlemmerplein)

HUURPRIJS
EUR 2.010,14 per maand, te vermeerderen met servicekosten en BTW.

VOORSCHOT SERVICEKOSTEN:
EUR 50,- per maand te vermeerderen met BTW.

Deze servicekosten dienen de volgende services:

- Onderhoud installaties (WC-pomp en ventilatie);
- Onderhoud van de airconditioning;
- Glazenwasser.

Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluitingen op de nutsvoorzieningen (gas, water en elektriciteit).

BESCHIKBAARHEID
Per direct.

HUURTERMIJN
Huurtermijn van minimaal 36 maanden of langer in overleg.

OPZEGTERMIJN
Tenminste drie maanden voor het einde van een huurtermijn.

OPLEVERNIVEAU
De kantoorruimte zal opgeleverd worden in de huidige turn-key staat voorzien van o.a.:

- Pantry;
- Moderne luxe entree;
- Systeemplafond;
- Databekabeling;
- Luchtbehandeling via VAV-systeem;
- Buitenterras aan het water.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

BIJZONDERHEDEN
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte ex art. 7:230a BW volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken versie februari 2015.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-totale bestedingen (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

VOORBEHOUD
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 2.010,- per maand
oppervlakte:
90 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (235), Burgwallen-Nieuwe Zijde (164), Buiksloterham (135), Bedrijventerrein Sloterdijk (129), Amstel III/Bullewijk (107), Buitenveldert-West (123), Grachtengordel-Zuid (122), Museumkwartier (114), Westelijk Havengebied (100), Willemspark (97)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (76), Bedrijvengebied Zuidoost (46), Bedrijventerrein Schinkel (49), Hamerstraat (42), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (35), Amstel Ii (25), Overamstel (31), Cornelis Douwesterrein (30), Alfadriehoek (gemengd) (28)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Prinseneiland 26 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Haarlemmerbuurt te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 90 m2 en ligt op Prinseneiland 26 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen