Kantoor - Huur

Rozengracht 88 1016NG Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 125.000,- per jaar

Rozengracht 88 1016NG Amsterdam
 

Kantoor te huur aangeboden
op Rozengracht 88 in Amsterdam

Kantoor - Huur
388 m2

Gelegen op een fantastische zichtlocatie aan een brede en gezellige straat, ligt deze zeer ruime kantoor- annex winkelruimte van maar liefst in totaal ca. 387 m² groot, in het centrum van Amsterdam op de hoek van de Rozengracht 88 H en Tweede Bloemdwarsstraat. Het karakteristieke, herkenbare pand is een oud ABN-AMRO gebouw en ontworpen door ‘huis’ architect van ABN, Arthur Staal.

De Rozengracht ligt in hartje Jordaan en is de verbindingsweg tussen Lijnbaansgracht en de Prinsengracht. De buurt kenmerkt zich door prachtige historische gebouwen én natuurlijk de Amsterdamse grachten. In deze bruisende omgeving zijn tal van gezellige cafés, goede restaurants en uitgaansgelegenheden te vinden. De echte shopaholic kan zijn of haar hart ophalen in één van de vele originele boetiekjes van de nabijgelegen 9-straatjes. Maar op de Rozengracht zijn ook vele winkeltjes te vinden. Winkels voor de dagelijkse boodschappen en zowel de Wester- als Noordermarkt zijn op loopafstand te bereiken. Met een stukje fietsen worden diverse (grote) stadsparken bereikt, zoals het Westerpark en het Vondelpark.

Bestemming:

Enkelbestemming Centrum-3: kantoren, kantoren met baliefunctie, detailhandel, consumentverzorgende dienstverlening, voorzieningen en galeries.

Bereikbaarheid:

De Rozengracht ligt in het hart van de Jordaan vlak achter het Paleis op de Dam. Vanaf Amsterdam Centraal Station rijden de trams 13, 14 en 17 en bus 170 en 172 door de Rozengracht. Met de auto is de ruimte te bereiken via de Raadhuisstraat, Nassaukade en De Clercqstraat en ben je in een mum van tijd bij de ringweg A10.

Verdeling oppervlakte:

– Begane grond circa 117 m2 VVO met 2 toiletruimtes.
– Verdieping circa 135 m2 VVO.
– Souterrain circa 136 m2 VVO verdeeld in diverse ruimten, met pantry en toiletruimte.

Huurprijs:

€ 125.000,- per jaar excl. BTW.

Administratiekosten: € 300,- excl. BTW

Beschikbaar:

vanaf april 2020

Opleveringsniveau:

In overleg.

Huurovereenkomst:

Conform meest recent model ROZ-huurovereenkomst en algemene voorwaarden.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 125.000,- per jaar
oppervlakte:
388 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (235), Burgwallen-Nieuwe Zijde (165), Amstel III/Bullewijk (131), Buiksloterham (136), Bedrijventerrein Sloterdijk (130), Buitenveldert-West (125), Grachtengordel-Zuid (121), Museumkwartier (114), Westelijk Havengebied (100), Willemspark (97)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (76), Bedrijvengebied Zuidoost (47), Bedrijventerrein Schinkel (51), Hamerstraat (45), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (36), Cornelis Douwesterrein (31), Amstel Ii (25), Overamstel (30), Alfadriehoek (gemengd) (28)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Rozengracht 88 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Jordaan te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 388 m2 en ligt op Rozengracht 88 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen