Kantoor - Huur

Sarphatistraat 30 1018GL Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 300,- per m² / jaar

Sarphatistraat 30 1018GL Amsterdam
 

Kantoor te huur aangeboden
op Sarphatistraat 30 in Amsterdam

Kantoor - Huur
450 m2

Dit bijzondere (kantoor)pand is gelegen in de Sarphatistrook te Amsterdam. De Sarphatistrook, onderdeel van de Roeters en Plantagebuurt, is één van de populairste gebieden van de stad en dichtbij winkelstraten, hotels, restaurants en musea. In de nabije omgeving bevinden zich onder andere het Stadhuis, Muziektheater, De Hermitage, Koninklijk Theater Carré, Artis en Winkelcentrum Oostpoort.

Per openbaar vervoer is het object zeer goed te bereiken.
Op loopafstand is metro/tramstation Weesperplein gelegen en op 3 min. ligt uitvalsweg S 112 (Gooiseweg).

Vloeroppervlakte
Ca. 450 m² kantoorruimte alsmede een tuin.

Huurprijs
€ 300,- per m² per jaar, exclusief BTW en servicekosten.

Servicekosten
N.t.b.

Huurtermijn
5 jaren.

Opleveringsniveau
In gerenoveerde staat.

Bereikbaarheid
Per openbaar vervoer
Het object is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het object ligt op slechts één minuut loopafstand van het station “Weesperplein”, welke vier minuten verwijderd is van het Centraal Station. Vanaf hier bestaan directe verbindingen naar Schiphol (13 minuten), Utrecht (25 minuten). Rotterdam (41 minuten) en Den Haag (46 minuten).

Per auto
Ook met de auto is het object goed bereikbaar, de dichtstbijzijnde snelweg afrit bevindt zich op 3 minuten rijden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 300,- per m² / jaar
oppervlakte:
450 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: 0 (3231), Osdorp-Midden (4), Haarlemmerbuurt (3), Hoofddorppleinbuurt (3), Kinkerbuurt (3), Vondelbuurt (3), Amstel III/Bullewijk (2), Bedrijventerrein Sloterdijk (2), Bijlmer-Oost (E, G, K) (2), Buitenveldert-West (2), De Weteringschans (2)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (76), Bedrijvengebied Zuidoost (50), Bedrijventerrein Schinkel (52), Hamerstraat (45), Sloterdijk I (36), Mercuriushaven (gemengd) (35), Cornelis Douwesterrein (33), Overamstel (31), Amstel Ii (25), Alfadriehoek (gemengd) (29)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Sarphatistraat 30 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 450 m2 en ligt op Sarphatistraat 30 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen