Kantoor - Huur

Sarphatistraat 78 1018GS Amsterdam

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 3.350,- per maand

Sarphatistraat 78 1018GS Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Sarphatistraat 78 in Amsterdam

Kantoor - Huur
140 m2

In het centrum van Amsterdam, op een zeer prominente zichtlocatie aan de Sarphatistraat op de hoek van de Weesperstraat is deze representatieve kantoorruimte gesitueerd. De kantoorruimte is gelegen op de begane grond met een unieke privé tuin alsmede het souterrain en is voorzien van een ruime entree. De kantoorruimte kenmerkt zich door de zichtbare authentieke bouwstructuren in combinatie met een strakke afwerking. Door de vele aanwezige ramenpartijen in de brede gevel en de vrije ligging aan de achterzijde zorgen voor veel natuurlijk licht inval. In het stijlvolle kantoorgebouw is voor de verhuur 140 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar op de begane grond.

De omgeving kenmerkt zich door de combinatie van wonen, werken en biedt de locatie een ruime diversiteit aan luxe winkels, delicatessenzaken en lunch- en borrelgelegenheden in onder meer de nabijgelegen Utrechtsestraat als Van Woustraat. In de nabije omgeving van de Sarphatistraat zijn eveneens verschillende groenvoorzieningen gelegen, zoals het Sarphatipark, het Oosterpark en diertuin Artis. Daarnaast is het een levendige omgeving waar zowel creatieve als van oudsher formelere bedrijven hun intrek hebben genomen.

BEREIKBAARHEID
Per auto:
De kantoorruimte is gelegen te midden van diverse, binnen stedelijke gebiedsontsluitingswegen, zoals De Wibautstraat en de Stadhouderskade. Op 10 minuten rijden vanaf de kantoorruimte zit u op de Ringweg A10, waarna andere gebieden en steden snel aangereden kunnen worden.

Per openbaar vervoer:
Op nog geen twee minuten lopen treft u metrostation Weesperplein voor de lijnen 51,53 en 54, met onder een directe verbinding naar Amsterdam Centraal en Amsterdam Zuidas. Daarnaast ligt op slecht 50 meter loopafstand tramhalte Weesperplein waar u zich middels tram 1, 7 en 9 door de stad kunt verplaatsen.

VLOEROPPERVLAKTE
Het beschikbare vloeroppervlakte bedraagt 140 m² v.v.o. kantoorruimte verdeeld over de begane grond en het souterrain.

BESCHIKBAARHEID
Per direct.

HUURRPIJS
Unitprijs van €3.600,- per maand, inclusief servicekosten te vermeerderen met BTW.

VOORSCHOT SERVICEKOSTEN
Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting en betaling van alle nutsvoorzieningen bijvoorbeeld gas, water, licht enzovoort.

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimte wordt als volgt opgeleverd:

Turn - Key

HUURTERMIJN
Tot en 31 oktober 2021, eventueel langere perioden in overleg.

OPZEGTERMIJN
6 maanden voor het einde van een huurtermijn.

BETALINGEN
Huur, servicekosten en BTW per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSTELLING
3 maanden huur, te vermeerderen met de daarover verschuldigde servicekosten en BTW.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

BIJZONDERHEDEN
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte ex art. 7:230a BW volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken versie februari 2015.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-totale bestedingen (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

VOORBEHOUD
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 3.350,- per maand
oppervlakte:
140 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (235), Amstel III/Bullewijk (135), Burgwallen-Nieuwe Zijde (164), Buiksloterham (135), Bedrijventerrein Sloterdijk (129), Buitenveldert-West (123), Grachtengordel-Zuid (122), Museumkwartier (114), Westelijk Havengebied (99), Willemspark (97)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (76), Bedrijvengebied Zuidoost (46), Bedrijventerrein Schinkel (49), Hamerstraat (42), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (35), Amstel Ii (25), Overamstel (31), Cornelis Douwesterrein (30), Alfadriehoek (gemengd) (28)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Sarphatistraat 78 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Weesperbuurt/Plantage te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 140 m2 en ligt op Sarphatistraat 78 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen