Kantoor - Huur

Singel 270 1016AC Amsterdam

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 300,- per m² / jaar

Singel 270 1016AC Amsterdam
 

Kantoor te huur aangeboden
op Singel 270 in Amsterdam

Kantoor - Huur
75 m2 - 660 m2

IN ONTWIKKELING een prachtig oud pand dat wordt gerenoveerd tot eigentijds kantoor, op een unieke locatie in het hart van Amsterdam. Verdeeld over meerdere verdiepingen en huisnummers is dit pand nog in diverse hoedanigheid in te vullen. Het pand met een vermoedelijk bouwjaar rond 1800, beschikt over diverse authentieke details en ornamenten en de prachtige kenmerken die zo typerend zijn voor de eeuwenoude grachtenpanden van Amsterdam. Met een bureau met uitzicht op de grachten heeft u straks 1 van de meeste unieke werkplekken van Nederland!

Het centrum van Amsterdam is van oudsher één van de belangrijkste en meest prestigieuze kantorenlocaties van Nederland. De Singel en de directe omgeving zijn blijvend gewild als kantorenlocatie. Vele (internationale) bedrijven van klein tot groot hebben deze locatie gekozen als huisvestingslocatie. In de directe omgeving zijn o.a. gevestigd Travel Bird, Nibe SVV, Kas Bank en Ripe NCC.

Door de uitstekende ligging in het historisch hart van de stad is dit een aantrekkelijke locatie voor verschillende segmenten. De huidige stedelijke situatie representeert een mix in functies van kantoren, winkels, woningen, hotels en horecagelegenheden.

Beschikbare units;

Zoals eerder genoemd is de oppervlakte van het gehuurde verdeeld over meerdere huisnummers en verdiepingen, waardoor verhuur nog flexibel is.

Singel 270 sous: 150,5 m2 BVO - 125,9 m2 GBO

Singel 272 sous: 167 m2 GBO - 139,1 m2 GBO

Singel 270 BG: 150,9 m2 BVO - 121,1 m2 GBO

Singel 272 BG: 74,8 m2 BVO - 53,2 m2 GBO

Singel 272-1: 116,4 m2 BVO - 93,8 m2 GBO

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit object ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Singel 270 - 272 in Amsterdam aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Bereikbaarheid:

Door de centrale ligging en de directe nabijheid van de Raadhuisstraat en de Nieuwezijds Voorburgwal is de bereikbaarheid per openbaar vervoer uitstekend. Men treft hier de tramhaltes van de lijnen 1, 2, 5, 13, 14, 17 alsmede de buslijnen 21, 170, 171 en 172 aan met directe verbindingen naar de belangrijke treinstations. Per auto is het object eveneens goed bereikbaar. De reistijd naar de ring A10 is ongeveer 15 minuten.

Buurt:

De bekendste en meest bezochte plek van Amsterdam. Waar bijna elke uitzicht fotoboekwaardig is. De grachtengordel is veel meer dan een toeristische trekpleister, terwijl we soms bijna vergeten hoeveel unieke hotspots hier te vinden zijn. Hier ervaar je het ultieme Amsterdam-gevoel, op de fiets of al varend over de grachten. Diehard shoppen, je buikje rond eten of een avond goed doorzakken, in deze Unesco werelderfgoed-area kan het allemaal! Het meest bekend zijn de Prinsengracht, Herengracht, Keizersgracht en de Singel. Hoewel je deze straten met hun authentieke uitstraling zeker niet mag missen, is er nog meer te ontdekken. Duik ook zijstraatjes zoals Spiegelstraat in voor bijzondere en exclusieve winkels.(bron: yourlittleblackbook.me)

Opleveringsniveau:

Het object wordt momenteel door de verhuurder gerenoveerd. Het object zal casco worden opgeleverd inclusief een aantal extra voorzieningen (nader te specificeren).

Huurprijs:

Huurprijs per m2 per jaar variëren van € 300,- tot € 350,- afhankelijk van de hoeveelheid m2 die worden gehuurd en de afwerking.

Servicekosten:

In nader overleg. Het uitgangspunt is dat de servicekosten worden beperkt en dat huurder zelf zorg draagt voor een aansluiting voor gas, water en elektra.

Huurovereenkomst:

Conform meest recent model ROZ-huurovereenkomst en algemene voorwaarden.

Goedkeuring:

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer:

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit object? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Singel 270 - 272 in Amsterdam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van dit object inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 300,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
660 m2
In units vanaf:
75 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (235), Burgwallen-Nieuwe Zijde (165), Amstel III/Bullewijk (131), Buiksloterham (136), Bedrijventerrein Sloterdijk (130), Buitenveldert-West (125), Grachtengordel-Zuid (121), Museumkwartier (114), Westelijk Havengebied (99), Willemspark (97)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (76), Bedrijvengebied Zuidoost (47), Bedrijventerrein Schinkel (51), Hamerstraat (45), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (36), Cornelis Douwesterrein (31), Amstel Ii (25), Overamstel (30), Alfadriehoek (gemengd) (28)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Singel 270 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Grachtengordel-West te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 660 m2 en ligt op Singel 270 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen