Kantoor - Huur

Stadhouderskade 5-6 1054ES Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 800,- per maand

Stadhouderskade 5-6 1054ES Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Stadhouderskade 5-6 in Amsterdam

Kantoor - Huur
12 m2 - 6000 m2

Kantoorruimte te huur aan de Stadhouderskade 5-6 (Amsterdam)

Op deze unieke en iconische locatie aan de Stadhouderskade vind je het voormalige hoofdkantoor van Tommy Hilfiger. Dit kantoorgebouw wordt volledig getransformeerd naar een multi-tenantkantoorgebouw. Voor de verhuur komt circa 6.500 m² kantoorruimte beschikbaar, verdeeld over acht verdiepingen. De directe omgeving is een dynamische locatie waar werken, wonen en vrijetijdsvoorzieningen samen komen. Denk hierbij aan de aanwezigheid van het Vondelpark, Holland Casino, diverse restaurants en andere hotspot die deze omgeving te bieden heeft.

Op deze kantoorlocatie huur je een kantoorruimte waarbij alle faciliteiten zijn inbegrepen. Denk hierbij aan de schoonmaak van de kantoorruimte, barista service en gratis gebruik van snel internet met een veilige VPN-verbinding. Op deze locatie is het mogelijk om een co-working plek te huren. Ben je geïnteresseerd in het huren van een privé-kantoorruimte? Op deze locatie zijn Kantoorruimtes te huur vanaf 2 personen. Ben je op zoek naar grotere kantoorruimtes? Er zijn ook kantoorruimtes beschikbaar voor 6, 10 of 20 personen. Het is ook mogelijk om een gehele kantoorvloer of een gedeelte daarvan af te nemen.

Als huurder kun je ook gebruik maken van alle faciliteiten die het kantoorgebouw heeft: van high-speed glasvezel internet tot receptie service. Wil je lunchen op kantoor? Op de bovenste verdieping bevindt zich een hoogwaardig restaurant, waar je tijdens de lunch kan genieten van een schitterend uitzicht over de stad. Ook voor vergaderingen zijn diverse faciliteiten beschikbaar. Daarnaast beschikt het gebouw over meerdere lounges. Kom je met de auto naar kantoor en wil je een parkeerplek? In de direct omgeving van het kantoorgebouw zijn diverse parkeermogelijkheden beschikbaar. Naast het kantoorgebouw bevindt zich een Q-park met veel parkeergelegenheid.

LOCATIE
Het kantoor is gelegen op een prominente locatie in Amsterdam Oud-West. De bereikbaarheid van het gebouw is uitstekend. Aan de overzijde van het gebouw ligt de tram en bushalte Leidseplein met diverse tram en bus verbindingen. Kom je met de auto? De Stadhouderskade heeft directe verbinding met de Overtoom. Vanaf het kantoorgebouw bereik je binnen 12 minuten de op- en afrit van de A10.

VLOEROPPERVLAKTE
Binnen het kantoorgebouw worden de volgende verhuuropties aangeboden:

- single bureau verhuur;
- 2-3 persoonskantoren;
- 4-6 persoonskantoren;
- 8-10 persoonskantoren;
- 10-15 persoonskantoren;
- 15-20 persoonskantoren;
- 20-30 persoonskantoren.

Het is ook mogelijk om een gehele kantoorvloer of een gedeelte daarvan af te nemen.

HUURTERMIJN
Huurperiode vanaf drie maanden.

BESCHIKBAARHEID
Kantoorruimtes zijn te huur vanaf 1 juli 2020.

OPZEGTERMIJN
Één maand voor het einde van een huur periode.

FACILITEITEN
Binnen het gebouw zijn de volgende hoogwaardige faciliteiten beschikbaar:
- 24 uur toegang;
- Hoogwaardig bedrijfsrestaurant;
- Barista service;
- Lounge;
- Glasvezel;
- Bemande receptie service;
- Vergaderfaciliteiten;
- Liften;
- Schoonmaak in kantoor;
- Parkeergelegenheid.

VOORBEHOUD
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 800,- per maand
Totale oppervlakte:
6.000 m2
In units vanaf:
12 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (231), Burgwallen-Nieuwe Zijde (164), Amstel III/Bullewijk (132), Buiksloterham (135), Bedrijventerrein Sloterdijk (128), Buitenveldert-West (123), Grachtengordel-Zuid (122), Museumkwartier (114), Westelijk Havengebied (99), Willemspark (97)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (76), Bedrijvengebied Zuidoost (44), Bedrijventerrein Schinkel (49), Hamerstraat (42), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (35), Bedrijventerrein Legmeer En Bovenkerk (34), Amstel Ii (25), Overamstel (31), Cornelis Douwesterrein (30)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Stadhouderskade 5-6 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Vondelbuurt te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 6000 m2 en ligt op Stadhouderskade 5-6 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen