Kantoor - Huur

Teleportboulevard 130 1043EJ Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 2.500,- per maand

Teleportboulevard 130 1043EJ Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Teleportboulevard 130 in Amsterdam

Kantoor - Huur
25 m2 - 560 m2

Kantoorruimte te huur Teleportboulevard 120 (Amsterdam Sloterdijk)

Ben jij met jouw organisatie op zoek naar een hoogwaardige kantoorruimte op Amsterdam Sloterdijk? In dit kantoorgebouw aan de Teleportboulevard 120 zijn nog meerdere kantoorruimte te huur op flexibele voorwaarden. Voor bedrijven die afhankelijk zijn van het openbaar vervoer is deze kantoorruimte een uitstekende keuze. Het kantoorgebouw ligt namelijk op een minuut lopen vanaf treinstation Amsterdam Sloterdijk.

Faciliteiten

Als huurder van een kantoorruimte kan je gebruikmaken van alle faciliteiten in het kantoorgebouw. Denk hierbij aan bemande receptie service en een van de talloze lounges. Wil je vergaderingen organiseren op kantoor? Binnen het gebouw zijn meerdere vergaderruimtes die variëren in zaalgrootte. Kom je met de auto naar kantoor? Onder het gebouw bevindt zich een parkeergarage waar tegen betaling geparkeerd kan worden.

Huurprijzen Teleportboulevard 120

In dit kantoorgebouw huur je een kantoorruimte waarbij meerdere services zijn in begrepen. Zo wordt de kantoorruimte wekelijks schoongemaakt en zijn de kantoren voorzien van snel internet door middel van glasvezelverbinding. Daarnaast worden de kantoorruimtes voorzien van meubilair. Voor de verhuur is circa 500 m² kantoorruimte beschikbaar. Deelverhuur is mogelijk vanaf 25 m² kantoorruimte. Voor deze ruimte betaal je een maandelijks bedrag van € 2.500,- Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het een van onze adviseurs.

Locatie en bereikbaarheid

Als je het belangrijk vindt dat jouw kantoor op een goed bereikbare locatie is gelegen, dan past dit kantoor uitstekend bij jouw wensen. Op een minuut lopen ligt Station Amsterdam Sloterdijk. Vanaf dit punt vertrekken treinen in de richting van het noorden en zuiden van het land. Daarnaast vertrekt vanaf dit punt de metrolijnen 50 en 51 richting de Zuidas en het centrum van Amsterdam. Kom je met de auto naar kantoor? Op enkele minuten rijden ligt de op- en afrit van de ringweg A10.

Huur jij binnenkort ook kantoorruimte aan de Teleportboulevard 120?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. Bezichtigen kan al binnen één dag.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 2.500,- per maand
Totale oppervlakte:
560 m2
In units vanaf:
25 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (236), Burgwallen-Nieuwe Zijde (164), Buiksloterham (136), Bedrijventerrein Sloterdijk (130), Buitenveldert-West (124), Grachtengordel-Zuid (122), Museumkwartier (114), Westelijk Havengebied (100), Willemspark (97), Oostelijk Havengebied (93)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (76), Bedrijventerrein Schinkel (50), Hamerstraat (45), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (35), Amstel Ii (25), Cornelis Douwesterrein (31), Overamstel (31), Alfadriehoek (gemengd) (28), Achtersluispolder (22)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Teleportboulevard 130 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Bedrijventerrein Sloterdijk te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 560 m2 en ligt op Teleportboulevard 130 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen