Kantoor - Huur

Van Diemenstraat 200 1013CP Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 900,- per maand

Van Diemenstraat 200 1013CP Amsterdam
 

Kantoor te huur aangeboden
op Van Diemenstraat 200 in Amsterdam

Kantoor - Huur
10 m2 - 300 m2

Kantoorruimte te huur Van Diemenstraat 20-200 (Houthavens)

Op zoek naar een hoogwaardige kantoorruimte in de Houthavens? Op deze prachtige kantoorlocatie aan de Van Diemenstraat 20-200 zijn nog meerdere moderne kantoorruimtes beschikbaar voor de verhuur. Deze locatie is te kenmerken als een unieke plek voor kantoorruimte met een fantastisch uitzicht over de Houthavens en het IJ. Mede door het unieke uitzicht en de uitstekende bereikbaarheid vanaf Amsterdam Centraal Station is dit een gewilde vestigingslocatie voor veel bedrijven.

Faciliteiten

Als huurder van een moderne kantoorruimte aan de Van Diemenstraat 20-200, kun je gebruik maken van alle faciliteiten binnen het kantoorgebouw. Denk hierbij aan het gebruik van één van de vergaderzalen of inspirerende lounges. Wil je lunchen op kantoor? Op de begane grond is een bedrijfsrestaurant waar je uitgebreid kan lunchen of een overheerlijke kop koffie kan bestellen.

Huurprijzen Van Diemenstraat 20-200

Op deze unieke kantoorlocatie is het mogelijk om kantoorruimtes te huren op flexibele basis. De kantoorruimtes worden volledig voor je ingericht, voorzien van meubilair, snel internet en het kantoor is 24/7 toegankelijk. Voor de verhuur is momenteel een tweepersoonskantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Voor deze ruimte betaal je een maandelijks bedrag van € 900,-. Benieuwd geworden naar alle mogelijkheden? Vraag het aan een van onze adviseurs.

Locatie en bereikbaarheid

Als je het belangrijk vindt dat jouw kantoor op een goed bereikbare locatie is gelegen in Amsterdam, dan past dit kantoorgebouw uitstekend bij jouw wensen. Op twee loopminuten afstand bevindt zich een bushalte die een directe verbinding heeft met het treinstation Amsterdam Centraal. Kom je met de auto naar kantoor? Het kantoorgebouw heeft een goede verbinding met de op- en afrit van de A10. Via de afslag S102 is het gebouw binnen vijf minuten bereikbaar.

Huur jij binnenkort ook kantoorruimte aan de Van Diemenstraat 20-200?
Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. Bezichtigen kan al binnen één dag.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 900,- per maand
Totale oppervlakte:
300 m2
In units vanaf:
10 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (236), Burgwallen-Nieuwe Zijde (164), Buiksloterham (137), Bedrijventerrein Sloterdijk (131), Buitenveldert-West (125), Grachtengordel-Zuid (122), Museumkwartier (114), Westelijk Havengebied (100), Willemspark (97), Oostelijk Havengebied (93)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (76), Bedrijventerrein Schinkel (50), Hamerstraat (45), Bedrijvengebied Zuidoost (37), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (36), Amstel Ii (25), Cornelis Douwesterrein (31), Overamstel (31), Alfadriehoek (gemengd) (28)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Van Diemenstraat 200 in Amsterdam.

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 300 m2 en ligt op Van Diemenstraat 200 in Amsterdam.

 
Informatie aanvragen