Kantoor - Huur

Westerdoksdijk 215 1013AD Amsterdam

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 250,- per m² / jaar

Westerdoksdijk 215 1013AD Amsterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Westerdoksdijk 215 in Amsterdam

Kantoor - Huur
255 m2

Omschrijving
TE HUUR TURN-KEY KANTOORRUIMTE NABIJ AMSTERDAM CS
Westerdoksdijk 215, Amsterdam

Omgeving
Het representatieve kantoorgebouw gelegen aan de Westerdoksdijk heeft een prachtige ligging direct aan het IJ en tegenover het Paleis van Justitie. Het gebied kenmerkt zich door de diversiteit van hoogwaardige restaurants, leuke cafés en goede bereikbaarheid. In de nabijheid begeven zich diverse bezienswaardigheden zoals de Houthavens, het Westerpark, the Eye filmmuseum, de ADAM toren, Meneer Nieges alsmede het centrum van Amsterdam.

Kantoorgebouw
De kantoorruimte is gelegen in de plint van wooncomplex ‘dolfijn’ en beschikt over een eigen entree op de begane grond. De verdiepingshoogte zorgt voor veel lichtinval aan weerszijden. De kantoorunit bestaat uit ca. 255 m² verhuurbaar vloeroppervlak en is verdeeld over de begane grond en eerste verdieping met een prachtig uitzicht op de jachthaven. Daarnaast zijn er 2 autoparkeerplaatsen alsmede meerdere motor -en scooterplaatsen en bergingsruimte beschikbaar in ondergelegen parkeergarage. De kantoorruimte komt per 1 mei 2019 beschikbaar en is voorzien van een bestaand inbouwpakket. Aan de achterzijde van het gebouw bevindt zich een ruime tuin. De kantoorruimte zelf is voorzien van een systeemplafonds met verlichting, pantry, toiletgroepen, vergaderruimte voorzien van airconditioning alsmede wandcontactdozen ten behoeve van elektra-en databekabeling en een patchkast.

Bereikbaarheid per openbaar vervoer
De Westerdoksdijk is te voet goed bereikbaar vanaf treinstation Amsterdam Centraal. Stadsbuslijn 48 stopt voor de deur bij bushalte Westerdoksdijk en rijdt van Amsterdam Centraal naar Amsterdam Sloterdijk.

Bereikbaarheid per auto
De bereikbaarheid van de Westerdoksdijk is per auto is erg goed. Het gebouw ligt tussen afrit Amsterdam CS en de westzijde van de ringweg A10 gesitueerd. Zo bevindt zich de oprit alsmede de afrit met de ringweg A10 op circa 5 minuten afstand rijden (Ijtunnel of Amsterdam Sloterdijk). Parkeren kan op de openbare weg tegen betaling of tegenover in de parkeergarage.

Bereikbaarheid per fiets
Door de centrale ligging van het kantoorgebouw in het stadsgebied centrum is het erg goed bereikbaar per fiets vanuit alle stadsdelen.

Huurtermijn
Een minimale huurtermijn 5 jaar met verlengingsperioden van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn
12 maanden voor het einde van een huurtermijn.

Huurbetalingen
Huur en BTW per kwartaal vooruit.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-totale bestedingen (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Aanvaarding
Per 1 mei 2019

Huurprijs kantoorruimte
€ 250,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Het voorschot servicekosten bedraagt EUR 18,80 per m² kantoorruimte per jaar, te vermeerderen met BTW. Huurder is zelf verantwoordelijk voor aansluiting op de nutsvoorzieningen (GWE).

Huurprijs parkeerplaatsen
€ 1.685,- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

Opleverniveau
De turn-key kantoorruimte zal worden opgeleverd, inclusief:
- systeemplafond voorzien van verlichting
- ruime pantry voorzien van vaatwasser en ijskast
- toiletgroep + invalidentoilet
- vergaderruimte voorzien van airconditioning
- interne trap
- wandcontactdozen t.b.v. elektra-en databekabeling
- fietsenstalling
- te openen ramen
- ruime binnentuin aan de achterzijde bereikbaar middels openslaande deuren

BTW
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Voorbehoud
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 250,- per m² / jaar
oppervlakte:
255 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (233), Burgwallen-Nieuwe Zijde (165), Amstel III/Bullewijk (113), Buiksloterham (133), Bedrijventerrein Sloterdijk (126), Buitenveldert-West (126), Grachtengordel-Zuid (122), Museumkwartier (114), Westelijk Havengebied (98), Willemspark (96)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (75), Bedrijvengebied Zuidoost (44), Bedrijventerrein Schinkel (50), Hamerstraat (42), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (35), Overamstel (31), Amstel Ii (25), Cornelis Douwesterrein (29), Alfadriehoek (gemengd) (26)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Westerdoksdijk 215 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Haarlemmerbuurt te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 255 m2 en ligt op Westerdoksdijk 215 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen