Kantoor - Huur

Weteringschans 130 1017XV Amsterdam

Informatie aanvragen

€ 295,- per m² / jaar

Weteringschans 130 1017XV Amsterdam
 

Kantoor te huur aangeboden
op Weteringschans 130 in Amsterdam

Kantoor - Huur
180 m2

Object
Het karakteristieke gebouw is gevestigd op de hoek van de Weteringschans en de Pieter Pauwstraat, vlakbij het Frederiksplein. De vloer van ca. 180 m² bevindt zich op de eerste verdieping, is erg goed indeelbaar en beschikt aan drie kanten over grote raampartijen. Hierdoor is er grootschalige daglichttoetreding.

Omgeving
Het object ligt op het randje van de Pijp en het centrum. De Utrechtsestraat en de Albert Cuyp zijn om de hoek, en het Museumplein is op loopafstand. Hier bevinden zich talloze winkels, horecagelegenheden, hotels en musea. Qua bereikbaarheid is de Weteringschans 130 optimaal gelegen: Voor de deur bevindt zich een tramhalte, en metrohalte Vijzelgracht (Noord/Zuidlijn) is op loopafstand. Door de ligging nabij de doorgaande weg is het object ook zeer goed bereikbaar per auto of fiets.

Vloeroppervlakte
Ca. 180 m² op de eerste verdieping.

Huurprijs
€ 295,- per m² per jaar, exclusief BTW.

Opleverniveau
In huidige staat, verhuurder wil eventueel in overleg opknapwerkzaamheden uitvoeren.

Aanvaarding
Per direct.

Huurtermijn
5 jaar (kortere huur termijn is bespreekbaar).

Bereikbaarheid
Per openbaar vervoer
Op loopafstand van de weteringschans 130 bevinden zich de tramhalte Fredriksplein, tramhalte Amsterdam Oosteinde en metrostation Vijzelgracht waarvandaan verschillende trams en metro’s vertrekken in diverse richtingen.

Per auto
De weteringschans 130 is vanaf de ringweg A10 erg goed bereikbaar.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 295,- per m² / jaar
oppervlakte:
180 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Grachtengordel-West (235), Burgwallen-Nieuwe Zijde (166), Amstel III/Bullewijk (135), Buiksloterham (136), Bedrijventerrein Sloterdijk (131), Buitenveldert-West (126), Grachtengordel-Zuid (122), Museumkwartier (116), Westelijk Havengebied (100), Willemspark (97)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiksloterham / Papaverweg (76), Bedrijvengebied Zuidoost (50), Bedrijventerrein Schinkel (51), Hamerstraat (45), Mercuriushaven (gemengd) (36), Sloterdijk I (36), Bedrijventerrein Legmeer En Bovenkerk (34), Cornelis Douwesterrein (31), Overamstel (31), Amstel Ii (25)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Weteringschans 130 in Amsterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Amsterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt De Weteringschans te Amsterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 180 m2 en ligt op Weteringschans 130 in Amsterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen