Kantoor - Huur

Prinsenweide 12 7317BB Apeldoorn

Informatie aanvragen

per m² per jaar

Prinsenweide 12 7317BB Apeldoorn
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Prinsenweide 12 in Apeldoorn

Kantoor - Huur

Zoekt u een kantoor te huur in Apeldoorn? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Stadhoudersmolen in de buurt Stadhoudersmolen te Apeldoorn. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 0 m2 en ligt op Prinsenweide 12 in Apeldoorn.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: per m² per jaar

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Prinsenweide 12 in Apeldoorn te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
per m² per jaar
oppervlakte:
Prijs op aanvraag m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Binnenstad (85), Bedrijvenpark Apeldoorn-Noord (49), Verspreide huizen Twello-Zuid (28), Parken (27), Brouwersmolen (16), De Haven (16), Holthuizen (16), Malkenschoten (15), Berg en Bos (14), Welgelegen (14)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Apeldoorn Noord (48), Zuid West Poort (42), Kuipersveld (18), Malkenschoten (12), Apeldoorn Noord (2e Fase) (9), Eekterveld 3 (8), Matenhoek (8), Kayersmolen Zuid (7), Stadhoudersmolen (7), Engelenburg (5)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Prinsenweide 12 in Apeldoorn.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen