Kantoor - Huur

Oosterhoutseweg 91 4816KC Breda

Informatie aanvragen

€ 750,- per maand

Oosterhoutseweg 91 4816KC Breda
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Oosterhoutseweg 91 in Breda

Kantoor - Huur
152 m2

Instap klaar en hoogwaardige afwerking

Adres Oosterhoutseweg 91C 4816 KC breda.

algemeen:

Op het kleinschalige bedrijfsterrein "druivenstraat" is een bedrijfsverzamelgebouw gerealiseerd. Het terrein is uitstekend bereikbaar vanaf de a27 (Utrecht-Eindhoven) alsmede vanuit het centrum van Breda. Op korte afstand is tevens een bushalte gesitueerd.

Dit complex biedt iedere ondernemer de mogelijkheid een eigen unit te huren tegen een aantrekkelijke prijs. Bij het pand bevinden zich voldoende parkeerplaatsen, zodat iedere unit twee parkeerplaatsen heeft. Optie tot het huren van 1 extra parkeerplaats.

Gebruiksmogelijkheden:

De huidige indeling betreft is gericht op kantoor met verschillende afzonderlijke ruimtes inclusief directie, vergader ruimte, ontvangst en balie. De units zijn uitstekend geschikt ten behoeve van kleinschalige productie en opslag, al dan niet in combinatie met een showroom en kantoor.

Ter plaatse is detailhandel niet

het betreft 1 bedrijfsunit. De unit is voorzien van een betonnen verdiepingsvloer op een hoogte van ca. 3 meter. De vrije hoogte op de v erdieping bedraagt ca. 2,6 meter.

De unit is voorzien met de volgende zaken:

compleet systeemplafonds boven met lichtarmaturen. Alarm beveiliging , airco ,keukenblok, verlichting cv inclusief radiatoren, pantry, toilet beneden afzonderlijke ruimte voor opslag

Oppervlakte:

De bedrijfsunit heeft een begane grond van ca. 78 m² en een verdieping van ca. 74 m².

Overige huurvoorwaarden: - huurtermijn; minimaal 1 jaar; (korter eventueel bespreekbaar) - indexering jaarlijks conform de cpi-prijsindexcijfers; - zekerheidsstelling ter grootte van kwartaalsverplichting huur en btw.

Servicekosten: verhuurder zal eventueel een servicekostenpakket samenstellen en hiertoe zal dan een verrekenbaar voorschot in rekening worden gebracht bij een huurder. 60 euro per maand.

let op huur is voor het eerste jaar.

Online Bedrijfsmakelaar BV is niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 750,- per maand
oppervlakte:
152 m2
Bouwjaar:
2001-
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Emer (53), Station (43), Chasse (35), Verspreide huizen Rijen (32), Hoogeind (30), Centrum (16), Schorsmolen (29), Steenakker (28), Tuinzigt (27), Brabantpark (26)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Hoogeind (30), Kievitsloop-Paardeweide (26), Slingerweg / Tramsingel (20), De Wijsterd (6), Achter Emer (14), Bp Hoevestein (6), Charles Petitweg (12), Oosterheide (7), Heilaar Noord (10), Everdenberg (5)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Oosterhoutseweg 91 in Breda.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Breda? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Druivenstraat in de buurt Doornbos-Linie te Breda. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 152 m2 en ligt op Oosterhoutseweg 91 in Breda.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen