Kantoor - Huur

Stadionstraat 11C11 4815NC Breda

Informatie aanvragen

€ 15.000,- per jaar

Stadionstraat 11C11 4815NC Breda
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Stadionstraat 11C11 in Breda

Kantoor - Huur
149 m2

Omgevingsfactoren
Het stadiongebied in Breda is een goed bereikbaar en representatief gebied dat grofweg uit drie delen bestaat: het stadion zelf met “onder de tribunes” kantoren en andere functies, het winkelgebied “Stada Stores” met o.m. de Jumbo Foodmarkt en het kantorengebied “Tetrade”.

Locatie
Bereikbaarheid
De bereikbaarheid is optimaal. Het stadion ligt aan de Rat Verleghstraat/ Lunetstraat. Deze doorgangsroute naar en van het centrum van Breda geeft een zeer snelle aansluiting op de noordelijke rondweg. Via de noordelijke rondweg zijn de snelwegen A16 (Antwerpen/Breda/Rotterdam) en de A27 (Breda/Utrecht) eenvoudig te bereiken. Aan de Lunetstraat zijn bushaltes gesitueerd ten behoeve van het stadsvervoer. Met de diverse busverbindingen is het centraal station van Breda goed en snel te bereiken.

Parkeren
Voor de deur ligt een royaal parkeerterrein met ca. 1.500 vrije parkeerplaatsen. Bij evenementen en tijdens thuiswedstrijden van NAC worden deze plaatsen natuurlijk gebruikt.

Objectgegevens
Indeling
Kantoorunit gelegen in het NAC-stadion (Rat Verlegh Stadion). Deze ruimte is gelegen op de tweede verdieping en is te bereiken via een lift en/of een trap. De centrale entree wordt gedeeld met drie andere kantoren.

De totale vloeroppervlakte van de kantoorunit bedraagt ca. 149 m².

De ruimte is opgedeeld in een tweetal ruimtes. Voor een juist beeld van de indeling is een indelingstekening in deze brochure opgenomen.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte is onder meer voorzien van:
- c.v.-installatie met radiatoren;
- systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
- glasvezelaansluiting;
- krachtstroomaansluiting;
- vloerbedekking;
- pantry;
- sanitaire voorziening.

Huurgegevens
Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 15.000,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen ca. € 110,-- per maand, te vermeerderen met BTW.

Huurtermijn
Huurperiode in overleg.

Indexering
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie groot drie maanden huur + servicekosten inclusief BTW.

BTW
Er wordt voor BTW geopteerd.

Overige bepalingen
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het standaard ROZ-model en de daartoe behorende Algemene Bepalingen.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 15.000,- per jaar
oppervlakte:
149 m2
Bouwjaar:
2002
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Emer (53), Station (43), Chasse (35), Hoogeind (30), Centrum (16), Schorsmolen (29), Steenakker (28), Tuinzigt (27), Brabantpark (26), Bloemenbuurt (11)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Hoogeind (30), Kievitsloop-Paardeweide (26), Slingerweg / Tramsingel (20), De Wijsterd (6), Achter Emer (14), Bp Hoevestein (6), Charles Petitweg (12), Oosterheide (7), Heilaar Noord (10), Everdenberg (5)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Stadionstraat 11C11 in Breda.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Breda? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Steenakker te Breda. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 149 m2 en ligt op Stadionstraat 11C11 in Breda.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen