Kantoor - Huur

Voorerf 9 4824GM Breda

Informatie aanvragen

€ 20.000,- per jaar

Voorerf 9 4824GM Breda
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Voorerf 9 in Breda

Kantoor - Huur
-36 m2

KENMERKEN

Omgevingsfactoren
Het Voorerf is een klein bedrijventerrein, gelegen tussen de woonwijk Haagse Beemden en de industrie van de Emer. Op het terrein is diverse kleinschalige bedrijvigheid aanwezig. Aan het einde van de straat is een “opslagbox-concept” gevestigd. Ondanks het bouwjaar van het complex (1989) kent het geheel een frisse en moderne uitstraling.

LOCATIE

Bereikbaarheid
Bedrijventerrein Voorerf is strategisch gelegen in het noordwesten van Breda en kent een directe aansluiting op zowel de A16 (Antwerpen/Breda/Rotterdam) als de A27 (Breda/Utrecht). Via de Moerlakenbrug en de Terheijdenseweg is de Maasroute A59 te bereiken. Het NS-Station Breda-Prinsenbeek is gelegen op ca. 5 autominuten afstand. Verder zijn bushaltes in de nabijheid aanwezig.

Parkeren
In de directe nabijheid zijn diverse parkeermogelijkheden beschikbaar.

OBJECTGEGEVENS

Indeling
Nette, zelfstandige kantoorruimte van ca. 287 m² gelegen op de begane grond van een representatief bedrijfsverzamelcomplex aan de oostkant van de Haagse Beemden. Deze ruimte is eenvoudig doch netjes afgewerkt en derhalve “instapklaar”. De ruimte is voorzien van eigen aansluitingen voor wat betreft stadsverwarming en elektra.

Opleveringsniveau
De kantoorruimten zijn onder meer voorzien van:
- systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
- airconditioning;
- een functionele pantry;
- dubbele sanitaire voorzieningen;
- vloerbedekking.

HUURGEGEVENS

Huurprijs
€ 20.000,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
De servicekosten zijn nader te bepalen, onder meer voor zaken als vuilophaal en glasbewassing.

Huurtermijn
Huurperiode in overleg.

Indexering
Jaarlijkse indexering op de gebruikelijke wijze per ingangsdatum huurovereenkomst, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks huishoudens totaal (2015 = 100), zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Waarborgsom groot drie maanden huur + servicekosten inclusief BTW.

BTW
Er wordt voor BTW geopteerd.

Overige bepalingen
De huurovereenkomst wordt opgemaakt op basis van het standaard ROZ-model en de daartoe behorende Algemene Bepalingen.

Deze informatieverstrekking is geheel vrijblijvend. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie wordt verstrekt zonder enige verantwoordelijkheid voor eventuele onvolledigheden en/of onjuistheden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 20.000,- per jaar
oppervlakte:
-36 m2
Bouwjaar:
1989
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Emer (53), Station (43), Chasse (35), Hoogeind (30), Centrum (16), Schorsmolen (29), Steenakker (28), Tuinzigt (27), Brabantpark (26), Bloemenbuurt (11)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Hoogeind (30), Kievitsloop-Paardeweide (26), Slingerweg / Tramsingel (20), De Wijsterd (6), Achter Emer (14), Bp Hoevestein (6), Charles Petitweg (12), Oosterheide (7), Heilaar Noord (10), Everdenberg (5)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Voorerf 9 in Breda.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Breda? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Kievitsloop-Paardeweide in de buurt Emer te Breda. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van -36 m2 en ligt op Voorerf 9 in Breda.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen