Kantoor - Huur

Westbroek 32 4822ZW Breda

Informatie aanvragen

€ 200,- per maand

Westbroek 32 4822ZW Breda
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Westbroek 32 in Breda

Kantoor - Huur
18 m2
Huurflex biedt aan het Westbroek te Breda uitstekende en instap klare kantoorunits aan. Het kantoorgebied Westerhage kenmerkt zich door haar hoogwaardige kantoorgebouwen. De units zijn van een hoog opleverniveau en per direct beschikbaar!
Het kantorenpark “Westerhage” is direct aan de A16 gesitueerd, zodat Rotterdam en Antwerpen snel bereikbaar zijn. Door de ligging aan de “Noordelijke Rondweg” is middels een groene zone ook de A27 (Utrecht-Eindhoven) goed bereikbaar. Tevens ligt het stadscentrum op enkele autominuten. Westbroek is teven uitstekend te bereiken met openbaar vervoer. Op enkele minuten loopafstand ligt het NS-station “Breda-Prinsenbeek”.
We hebben meerdere units beschikbaar met verschillende afmetingen. De afmetingen zijn als volgt, 18m á € 200, 20 m2 á € 225, 24m2 á € 270 en 130 m2 á € 1450. De units zijn zelfstandig afsluitbaar.
Kantoorpand is goed beveiligd en voorzien van alarm.
Bent u de ondernemer die in dit hoogwaardig kantoorpand verder wil bouwen aan het succes van uw onderneming? twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op!

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 200,- per maand
oppervlakte:
18 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Emer (53), Station (43), Chasse (35), Centrum (21), Hoogeind (30), Schorsmolen (29), Steenakker (28), Tuinzigt (27), Brabantpark (26), Kesteren (23)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Hoogeind (30), Kievitsloop-Paardeweide (26), Slingerweg / Tramsingel (20), De Wijsterd (6), Achter Emer (14), Vosdonk (13), Charles Petitweg (12), De Koekoek (12), Heilaar Noord (10), Steenakker (8)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Westbroek 32 in Breda.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Breda? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Kesteren te Breda. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 18 m2 en ligt op Westbroek 32 in Breda.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen