Kantoor - Huur

Prins Willemstraat 21 2584HS 's-Gravenhage

Informatie aanvragen

€ 200,- per maand

Prins Willemstraat 21 2584HS 's-Gravenhage
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Prins Willemstraat 21 in 's-Gravenhage

Kantoor - Huur
6 m2 - 240 m2

Karakteristiek kantoorpand beschikbaar aan de Prins Willemstraat in Den Haag. Het betreft hier een representatieve redersherenhuis alwaar een zorgvuldig kantoor is ontwikkeld om het ondernemerschap te bevorderen.

Metrages

Begane grond: circa. 85 m2 BVO
1e verdieping: circa. 80 m2 BVO
2e verdieping: circa. 75 m2 BVO

Huurmogelijkheden

Naast de optie om het gehele pand te huren voor € 3.900 is de mogelijkheid aanwezig om het de verschillende units los van elkaar te huren.

Begane grond: metrages circa. 85 m2 BVO

Unit 1 en 2: € 1.495

Gehele 1e verdieping: € 1.495

of per unit

Unit 3: voor zijkamer 6 m2: € 200
Unit 4: voorkamer 32 m2: € 750
Unit 5: achterkamer 28 m2: € 750
Unit 6: achter zijkamer 14 m2: € 375

Gehele 2e verdieping: € 1.395

of per unit

Unit 7: voor zijkamer 12 m2: € 300
Unit 8: voorkamer 17 m2: € 400
Unit 9: midden kamer 13 m2: € 350
Unit 10: achterkamer 33 m2: € 750

Parkeren

Bij het kantoorpand zijn geen privéparkeerplaatsen aanwezig. In de nabije omgeving zijn diverse parkeergelegenheden aanwezig, waaronder een parkeergarage direct tegenover het pand.

Het is tevens mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen. Voor meer informatie omtrent de voorwaarden en kosten kunt u contact opnemen met de Gemeente van Den Haag.

Ligging en bereikbaarheid

Het kantoorpand is gelegen op een goede locatie nabij de Keizerstraat en het strand van Scheveningen. Het kantoorpand kent een uitstekende bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen van en naar het centrum van Den Haag.

Ook middels openbaar vervoer is het kantoorpand prima bereikbaar, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 40 meter afstand, de tramhalte bevindt zich op maar liefst 130 meter afstand. Den Haag Centrum en NS station

Bestemming

Volgens het huidige bestemmingsplan is er sprake van een gemengde bestemming en zijn de gronden onder andere bestemd voor:

- Kantoren
- Culturele voorzieningen
- Detailhandel
- Hotel
- Publiekgerichte dienstverlening
- Welzijnsvoorzieningen
- Wonen (uitsluitend op verdiepingen)

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

- CV- installatie
- Garderobe
- Internet- en telefonieaansluiting
- Laminaat
- Luxaflex
- Openslaande tuindeuren
- Pantry
- Stucwerkwanden
- Terras
- Toiletruimte
- Verlichting
- Wandradiatoren

Huurcondities

Aanvaarding: In overleg

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Servicekosten: In overleg

Opzegtermijn: 12 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 200,- per maand
Totale oppervlakte:
240 m2
In units vanaf:
6 m2
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Voorhout (76), Archipelbuurt (44), Plaspoelpolder (52), Willemspark (32), Zeeheldenkwartier (29), Bezuidenhout-Midden (32), Hoornwijck (29), Statenkwartier (25), Vissershaven (25), De Rivieren (22)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Plaspoelpolder (45), Scheveningse 1e, 2e Haven (23), Hoornwijck (rijswijk) (20), Wateringse Veld (26), Forepark (14), Binckhorst (9), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (10), Zichtenburg (5), Zwethove (10), Laakhaven - Centraal (6)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Prins Willemstraat 21 in 's-Gravenhage.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in 's-Gravenhage? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Oud Scheveningen te 's-Gravenhage. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 240 m2 en ligt op Prins Willemstraat 21 in 's-Gravenhage.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen