Kantoor - Huur

Geldropseweg 32 5611SJ Eindhoven

Informatie aanvragen

Prijs op aanvraag

Geldropseweg 32 5611SJ Eindhoven
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Geldropseweg 32 in Eindhoven

Kantoor - Huur
Bent u aan het zoeken naar een kantoor-, winkel- of showroomruimte in Eindhoven? Wellicht is deze representatie ruimte aan de Geldropseweg te Eindhoven iets voor ur?
Het pand kenmerkt zich door haar gunstige locatie (centrum) en is erg netjes onderhouden. Het betreft een grote open vloer en is onder andere voorzien van een eigen pantry en sanitaire voorzieningen, systeemplafonds met TL-inbouwarmaturen, CV-installatie met CV-radiatoren en met thermostatische kranen.
Bereikbaarheid
Het pand is uitstekend te bereiken. Zowel per l auto als met het openbaar vervoer. Daarnaast is er voldoende ruimte om te parkeren aan de achterzijde van het pand.
Bent u opzoek naar een centrum locatie voor een scherpe prijs die tal van mogelijkheden biedt? Informeer dan vrijblijvend naar de voorwaarden!

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
Prijs op aanvraag
oppervlakte:
Prijs op aanvraag m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Flight Forum (68), Binnenstad (64), Hurk (50), Buitengebied (40), Bergen (39), Meerveldhoven (39), Fellenoord (38), Verspreide huizen (37), Industrieterrein Ekkersrijt (15), Verspreide huizen Turfbergse Heide Nederheide (25)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: De Hurk (64), Eindhoven Airport (welschap A) (34), Ekkersrijt (15), Flight Forum (33), Breeven (22), Achtse Barrier (18), De Run 4000 (16), De Tempel / Vlokhoven (15), T Zand (15), Esp (10)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Geldropseweg 32 in Eindhoven.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Eindhoven? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Irisbuurt te Eindhoven. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 0 m2 en ligt op Geldropseweg 32 in Eindhoven.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen