Kantoor - Huur

Gasfabriekstraat 41 7541WD Enschede

Informatie aanvragen
    )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )

€ 750,- per maand

Gasfabriekstraat 41 7541WD Enschede
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Gasfabriekstraat 41 in Enschede

Kantoor - Huur
65 m2

Algemeen:
Te huur “turn-key” kantoorunit, gesitueerd op de begane grond aan de Gasfabriekstraat 41 te Enschede.

Bestemmingsplan:
“Hogeland Zuid, Varvik en Diekman” met als enkelbestemming gemengd-3 (zie bijlage).

Indeling en oppervlakte(en):
De totale verhuurbare oppervlakte van het onderhavige object bedraagt circa 65 m² en is volledig gesitueerd op de begane grond.

De oppervlakten zijn gemeten door verhurend/verkopend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Voorzieningen:
Het object wordt opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:
- airco-unit
- vloerbedekking (nieuwstaat)
- pantry met koelkast
- toilet
- raamdecoratie

Eventueel met bureaumeubels te huur.

Huurprijs:
€ 750,00 per maand, te vermeerderen met BTW.*
* Huurprijs is incl. gas, water en elektra, schoonmaak, internet, glazenwasser en onderhoud plantsoen.

Huurtermijn:
In overleg bespreekbaar.

Verlengingstermijn:
In overleg bespreekbaar.

Opzegtermijn:
Twaalf (12) maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

BTW:
Er is sprake van een verhuur met BTW. Indien huurder niet voldoet aan de fiscale 90% BTW-norm zal er een BTW-vervangende opslag worden berekend.

Zekerheidsstelling:
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten en inclusief BTW.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI - Alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Bereikbaarheid:
Naast directe verbindingen met de rest van Nederland en Duitsland (via de A35 en de A1), is er veel aandacht voor de verkeersverbindingen. Door de gescheiden rijstroken, vrije busbanen, ruime parkeervoorzieningen, prachtige singels en aparte fiets- en wandelpaden, is de infrastructuur optimaal en de bereikbaarheid uitstekend.
Hierdoor is er een vlotte doorstroming en bent u binnen enkele minuten op het Centraal Station of in de binnenstad van Enschede.

Omgevingsfactoren:
In de directe omgeving zijn met name kantoor gerelateerde bedrijven gevestigd. Deze zijn vooral actief in de particuliere en zakelijke dienstverlening. Op dit bedrijventerrein zijn onder andere gevestigd Woningcorporatie De Woonplaats, de Rabobank, PWC en bedrijfsverzamelgebouw Regge met verschillende kantoordisciplines.
Het object is gelegen op bedrijventerrein het Eeftink, gelegen op zichtlocatie vanaf de Zuiderval. De Zuiderval is de verbindingsweg van Enschede Zuid en het centrum.

Parkeren:
Op eigen terrein zijn parkeermogelijkheden.

Aanvaarding:
Aanvaarding per direct.

Voorbehoud:
Definitieve goedkeuring opdrachtgever.

Informatie:
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 750,- per maand
oppervlakte:
65 m2
Bouwjaar:
2016

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: De Broeierd (63), City (47), Eekte-Hazewinkel (24), Binnenstad-Oost (15), Varvik-Diekman (18), Bedrijventerrein Twentekanaal-Zuid I (9), Industrie- en havengebied (17), Roombeek-Roomveldje (17), Boddenkamp (16), Horstlanden-Stadsweide (13)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Havengebied (19), Twentekanaal Zuid (9), Hazewinkel Noordwest (10), Marssteden (8), Euregio Bedrijvenpark (7), Hazewinkel Zuidwest (7), Eekte-Hazewinkel (6), Twentekanaal Noord (3), Josink Es (5), Hanzepoort (4)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Gasfabriekstraat 41 in Enschede.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Enschede? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Varvik-Diekman te Enschede. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 65 m2 en ligt op Gasfabriekstraat 41 in Enschede.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen