Kantoor - Huur

Winschoterdiep 50 9723AB Groningen

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 495,- per maand

Winschoterdiep 50 9723AB Groningen
 

Kantoor te huur aangeboden
op Winschoterdiep 50 in Groningen

Kantoor - Huur
12 m2 - 500 m2

Kantoorruimte huren aan de Winschoterdiep 50 (Groningen)

Gelegen op het Europark in Groningen, nabij het voetbalstadion Euroborg, vind je deze hoogwaardige en representatieve kantoorruimte. Voor de verhuur zijn diverse representatieve kantoorruimtes beschikbaar. Of je nu op zoek bent naar een werkplek of een naar een grote kantoorruimte, geschikt voor 40 personen. Alle kantoorbehoeften kunnen op deze locatie voor vult worden. Door de ligging, nabij het stadion, zijn er veel faciliteiten in de omgeving. Zo bevind er zich een supermarkt, bioscoop en een fitnesscentra.

Huurprijzen Winschoterdiep 50

Op deze kantoorlocatie aan de Winschoterdiep 50, zijn meerdere hoogwaardige kantoorruimtes beschikbaar voor de verhuur. Binnen het kantoorgebouw huur je een kantoorruimte waarbij alle services inbegrepen zijn. Denk hierbij aan razend snel internet, reprofaciliteiten en koffie en thee faciliteiten. Ben je geïnteresseerd in het huren van een kantoorruimte?
Verhuur is mogelijk vanaf 20 m² kantoorruimte. Voor deze ruimte betaal je een maandelijks bedrag van € 495,-. Toch op zoek naar iets groters? De kantoren kunnen ook helemaal op maat gemaakt worden, van 1 werkplek tot een volledige etage met vergaderruimtes. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedadviseurs.

Alle faciliteiten onder een dak

Als huurder kun je gebruik maken van alle faciliteiten binnen dit kantoorgebouw. Zo kun je kosteloos gebruikmaken van de flexplekken en is er een bemande receptie in de hoogwaardig entree. Even toe aan een andere omgeving dan je eigen kantoor. Dat kan! Kom langs in MyCanteen voor een heerlijke cappuccino of een versbereide lunch. Kom je met de auto en wil je een parkeerplek? Ook dat kan. Naast het kantoorgebouw bevindt zich een afgesloten parkeerterrein waar tegen betaling geparkeerd kan worden door de huurders.

Locatie en bereikbaarheid

Ben je op zoek naar een kantoorlocatie die alle faciliteiten bied dan ben je hier aan het goede adres. Ook de bereikbaarheid van het gebouw is uitstekend. Het kantoorgebouw is bereikbaar via de afrit van de Zuidelijke ringweg. Eveneens met openbaar vervoer is deze kantoorlocatie goed bereikbaar. Er is een contante busverbinding en op enkele minuten loopafstand is station Groningen Europapark gelegen.

Huur je binnenkort ook kantoorruimte aan de Winschoterdiep 50

Word je een van de nieuwe huurders van deze kantoorruimte? Neem snel een kijkje, plan hiervoor gratis een rondleiding in bij een van onze vastgoedadviseurs.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 495,- per maand
Totale oppervlakte:
500 m2
In units vanaf:
12 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Binnenstad-Zuid (61), Euvelgunne (48), Industriebuurt (34), Corpus Den Hoorn-Zuid (30), Schildersbuurt (24), Stadscentrum (22), Binnenstad-Noord (21), Laanhuizen (21), Oosterpoortbuurt (20), Haren (11)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Eemspoort (49), Winschoterdiep / Eemskanaal (27), Noorderhoogebrug (11), Zernike Science (11), Hoendiep (10), Kranenburg (10), Driebond (5), Peizerweg / Suikerunie (5), Ulgersmaborg Noord (5), Euvelgunne (4)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Winschoterdiep 50 in Groningen.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Groningen? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Winschoterdiep / Eemskanaal in de buurt Industriebuurt te Groningen. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 500 m2 en ligt op Winschoterdiep 50 in Groningen.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen