Kantoor - Huur

Julianalaan 1 1213AP Hilversum

Informatie aanvragen
  )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )
 • )

€ 79.500,- per jaar

Julianalaan 1 1213AP Hilversum
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Julianalaan 1 in Hilversum

Kantoor - Huur
361 m2

OMSCHRIJVING
De karakteristieke, monumentale kantoorvilla (villa ‘Loverhoek’) is markant gelegen aan de Emmastraat, één van de verkeersaders van Hilversum. Mede door het klassieke gevelbeeld en het in de voortuin geplaatste beeldhouwwerk, heeft de villa een bijzonder hoge attentiewaarde.

De kantoorvilla, met een verhuurbaar vloeroppervlak van circa 361 m², is enkele jaren geleden ingrijpend gerenoveerd met behoud van authentieke detaillering.

VLOEROPPERVLAK
Het verhuurbaar vloeroppervlak van 361 m² kan als volgt worden gespecificeerd:
Kelder: ca. 27 m²
Begane grond: ca. 150 m²
Eerste verdieping: ca. 99 m²
Tweede verdieping: ca. 85 m²

Van de villa is een NEN 2580 meetcertificaat beschikbaar.

BEREIKBAARHEID
De villa is gelegen aan de Julianalaan, op de hoek met de Emmastraat (één van de hoofdtoegangswegen van Hilversum) met onder meer aansluiting op de Hilversumse binnenstad en de Rijksweg A27 (Utrecht – Almere), ter hoogte van het knooppunt met de Rijksweg A1 (Amsterdam – Amersfoort).

Per openbaar vervoer is de villa eveneens goed bereikbaar met op enkele minuten loopafstand gelegen het NS station ‘Hilversum’ en het station ‘Hilversum, Sportpark’.

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorvilla kent een uiterst compleet voorzieningenniveau en wordt opgeleverd in de huidige staat (naar het principe van 'as is, where is') en daarmee inclusief onder meer:
- representatieve hal met schouw;
- parketvloeren;
- siertraphuis
- pantry;
- airconditioning;
- toiletgroepen;
- kabelgoten voorzien van E-installatie;
- verwarming middels gas cv en radiatoren.

PARKEERGELEGENHEID
De villa beschikt over totaal circa 8 parkeerplaatsen (maaiveld).

HUURPRIJS
De aanvangshuurprijs bedraagt EUR 79.500,- exclusief BTW op jaarbasis, bij vooruitbetaling per kwartaal te voldoen.

De huurprijs voor de parkeerplaatsen bedraagt € 750,- per plaats per jaar exclusief BTW.

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing.
Als huurder dient u zelf de desbetreffende contracten af te sluiten inzake onder meer de levering van gas, water en elektriciteit.

ZEKERHEIDSTELLING
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting, vermeerderd met de kosten voor parkeren, de servicekosten en de verschuldigde BTW over dit bedrag.

HUURPRIJSINDEXERING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

HUUROVEREENKOMST
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

HUURPERIODE
De huurovereenkomst kan worden afgesloten voor de duur van 5 (vijf) jaar te verlengen met aansluitende perioden van telkens 5 (vijf) jaar.

OPZEGGING
Beëindiging van de huurovereenkomst geschiedt door opzegging tegen het einde van een huurtermijn, met in achtneming van een opzegtermijn van ten minste 12 (twaalf) maanden.

AANVAARDING
In overleg.

 

Contact

BedrijfsnaamCastanea Bedrijfsmakelaars B.V.
VestigingHilversum
Contactpersoonmr. S.H. (Bas) Bakker RM RT
E-mailadresbas@castanea.nl
Telefoonnummer06 - 54 220 914

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 79.500,- per jaar
oppervlakte:
361 m2
Bouwjaar:
1923

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Centrum (50), Laren-Dorpskern (26), Raadhuiskwartier (45), Valkeveen (44), Boomberg (41), Schilderskwartier (39), Trompenberg-Zuid (37), Brink (31), Arenaparkkwartier (29), Zuidbuurt (26)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Gooimeer Zuid (42), Soestdijkse Grachten (33), Zuidbuurt (26), Mediapark (22), Nieuwe Vaart (20), Havenkwartier (16), Kerkelanden (15), De Drie Eiken (14), Mussenstraat (8), Korte Noorderweg (7)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Julianalaan 1 in Hilversum.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Hilversum? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Schilderskwartier te Hilversum. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 361 m2 en ligt op Julianalaan 1 in Hilversum.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen