Kantoor - Huur

Wijkermeerstraat 7 2131hb Hoofddorp

Informatie aanvragen
    )
  • )

€ 500,- per maand

Wijkermeerstraat 7 2131hb Hoofddorp
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Wijkermeerstraat 7 in Hoofddorp

Kantoor - Huur
20 m2 - 80 m2
Het Hoofd-Kantoor bied passende huisvesting voor bedrijven aan actieve ondernemers. Er zijn op dit moment meerdere units vacant op de begane grond en de eerste etage vanaf 20 m2. Ons pand voldoet aan het energielabel A.
De te huren ruimten en werkplekken zijn klaar voor gebruik en volledig ingericht oftewel plug in & work!
Daarnaast kunt u gebruik maken van een aantal diensten die het u een stuk makkelijk kunnen maken zodat u zich volledig kunt concentreren op uw belangrijkste taken!
In overleg is veel mogelijk.
Onze faciliteiten bestaan o.a. uit een representatieve entrée en receptioniste die uw gasten zal verwelkomen. U kunt gebruik maken van ons professionele bedrijfsrestaurant en ons uw speciale wensen kenbaar maken.
Het pand is voorzien van o.a. een moderne lift, 2 trappenhuizen, airco, topkoeling- en luchtverversingsinstallatie en 100MB internet op basis van een glasvezelnetwerk.
Elke verdieping (3) heeft een aparte toiletgroep voor dames en voor heren, een eigen pantry met koelkast, vaatwasser, quooker en koffiezetapparaat. Tenslotte is het pand gestoffeerd (electrische rolgordijnen) en gemeubileerd.
Op aanvraag kunnen er een of meer parkeerplaatsen worden gehuurd.
Wanneer u een kantoor huurt (vanaf ca. 20 m2), krijgt u de beschikking over 1 - 3 werkplekken in een afgesloten ruimte die u naar eigen inzicht kunt inrichten.
Grotere kantoren behoren ook tot de mogelijkheid.
Er is één volledig ingerichte cursuslokaal beschikbaar in het pand, die zijn voorzien van ICT- en presentatievoorzieningen voor 4-10 personen, die per dagdeel kunnen worden gehuurd.
En er zijn meerdere vergaderruimten beschikbaar, inclusief de benodigde hulpmiddelen voor een professionele presentatie, voor 6-25 personen. Deze kunnen per dagdeel worden gehuurd.
Voor onze huurders hebben wij speciale afspraken gemaakt m.b.t. het gratis gebruik van de vergaderfaciliteiten.
De locatie voorziet in alles wat u nodig heeft om snel aan de slag te gaan in een inspirerende en productieve omgeving!
Lees meer op onze website:
http://www.hoofd-kantoor.net

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 500,- per maand
Totale oppervlakte:
80 m2
In units vanaf:
20 m2
Parkeerplaatsen:
46
Parkeerkosten:
€37,50 per eigen parkeerplaats
Bouwjaar:
2006
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Waarderpolder (133), Centrum (80), Stationsbuurt (63), Beukenhorst-Oost (52), Hoofddorp-Zuid (49), Nieuw-Vennep-omgeving (37), Schiphol-Rijk (39), De Hoek (31), Graan voor Visch-Zuid (29), Stommeer (29)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Waarderpolder (127), De Hoek (27), Graan Voor Visch-Zuid (25), Bedrijventerrein Legmeer En Bovenkerk (23), Nieuw-Vennep Zuid (16), Hoofddorp-Noord (16), Stephensonstraat (12), Abp Lijnden (11), Spoorzicht (7), Oude Meer (7)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Wijkermeerstraat 7 in Hoofddorp.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Hoofddorp? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Hoofddorp-Noord in de buurt Hoofddorp-Noord te Hoofddorp. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 80 m2 en ligt op Wijkermeerstraat 7 in Hoofddorp.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen