Kantoor - Huur

Slotenmakerstraat 29 2672GC Naaldwijk

Informatie aanvragen

€ 141 per m² per jaar

Slotenmakerstraat 29 2672GC Naaldwijk
 

Kantoor te huur aangeboden
op Slotenmakerstraat 29 in Naaldwijk

Kantoor - Huur
127 m2

Zoekt u een kantoor te huur in Naaldwijk? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein De Woerd te Naaldwijk. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 127 m2 en ligt op Slotenmakerstraat 29 in Naaldwijk.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 141 per m² per jaar

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Slotenmakerstraat 29 in Naaldwijk te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 141 per m² per jaar
oppervlakte:
127 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: 0 (75), Plaspoelpolder (3), Bedrijventerrein Vlotlaan (2), Bedrijventerrein Wateringen (1), Hoornse Hof (1), Kerketuinen en Zichtenburg (1), Kuyperwijk-Noord (1), Kwintsheul-Oost (1), Leyenburg (1), Moerwijk-Oost (1)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Plaspoelpolder (46), Wateringse Veld (28), Zwethove (20), De Woerd (13), Honderdland (10), Nieuwe Waterweg (10), Zichtenburg (5), Kapelpolder (8), Kerketuinen (6), Vlotlaan (7)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Slotenmakerstraat 29 in Naaldwijk.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen