Kantoor - Huur

Rijksstraatweg 7 3631AA Nieuwersluis

Informatie aanvragen

€ 1,- per maand

Rijksstraatweg 7 3631AA Nieuwersluis
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Rijksstraatweg 7 in Nieuwersluis

Kantoor - Huur
592 m2

Aan de Rijksstraatweg in Nieuwersluis is deze prachtige Rijksmonumentale boerderij beschikbaar voor de verhuur. Het boerderij complex is ingebed in een oud rijksmonumentaal landschapspark van 10 ha met 5.000 meter aan wandelpaden en een schitterende vijver. Het boerderij complex is onderdeel van een historische buitenplaats, in de Utrechtse Vechtstreek. Het oudste onderdeel is uit 1750. De familie die het in 1815 kocht, is nog steeds de eigenaar.

Het boerderij complex is in het voorjaar van 2019, na een uitvoerige restauratie, opgeleverd. De restauratie principes waren het herstellen van oude looks en het introduceren van een modern comfort. Naast de boerderij is een koetshuis, paardenstal en hooiberg beschikbaar. De hooiberg is open en voorzien van een harde vloer.

Algemeen

- Hoeve: circa. 285 m2
- Koetshuis: circa. 73 m2
- Paardenstal: circa. 81 m2
- Hooiberg (open met hardevloer) circa. 65 m2
- Noordschuur (2019/2020) circa. 88 m2

De gebouwen zijn niet geheel conform NEN-2580 ingemeten. Vierkante meters zijn een goede indicatie. Vloeroppervlakken met een schuin dak zijn vanaf 150 cm. stahoogte berekend. Hofstede Sterreschans is een rijksmonument op een unieke locatie.

Voor meer informatie over de geschiedenis, het heden en de toekomst van Hofstede Sterreschans, bezoek dan de website: hofstedesterreschans.nl

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit prachtige landgoed ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Rijksstraatweg 7 in Nieuwersluis aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Parkeren

Op het achtererf van de hoeve zijn 29 parkeerplaatsen beschikbaar. Aanleg van een elektrisch laadpunt voor een auto is voorbereid middels een mantelbuis in de grond. Naast de oprijlaan zijn nog eens 22 verharde parkeerplaatsen beschikbaar. Daarnaast vindt u in de nabije omgeving voldoende goede overloop parkeerplaatsen.

Ligging en bereikbaarheid

Het complex is gelegen in een landelijke omgeving in het buitengebied van Nieuwersluis en tevens uitstekend bereikbaar door middel van diverse uitvalswegen van en naar omliggende dorpskernen. U bevindt zich binnen enkele minuten op de A2 die een uitstekende verbinding heeft met; Amsterdam, Utrecht, Het Gooi en Schiphol.

Ook met openbaar vervoer is het uitstekend bereikbaar, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op 10 minuten loopafstand. Buslijn 120 (Utrecht CS- NS station Breukelen – NS Amsterdam Amstel) stopt 2x per uur.

Bestemming

Het boerderij complex beschikt over een ontheffing van 10 jaar voor de zakelijke verhuur.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Installaties

Verwarming

Het hele complex is voorzien van ultra lage temperatuur vloerverwarming. Deze is veel efficiënter dan een traditioneel systeem, omdat de juiste (lage) watertemperatuur direct uit de cv ketel komt.
Voorbereid warmtenet.

Beschikbare gebouwen kunnen d.m.v. reeds beschikbare koppeling met mantelbuizen relatief makkelijk op 1 warmtenet worden aangesloten. Dit warmte net kan in de toekomst bijvoorbeeld met een warmtepomp of warmte/koude opslag worden gevoed.

Isolatie

Dak, muren en vloeren zijn goed geïsoleerd. Het dak van de hoeve is beter geïsoleerd dan 80% van het Nederlandse woningbestand. Door de monumentale status zijn de bestaande ramen in de hoeve enkel glas. De nieuwe ramen in Hoeve, Koetshuis en Paardenstal zijn voorzien van dubbel glas. De gebouwen zijn goed tochtdicht gemaakt. Onderstaande energielabel klopt niet en komt voort uit een databasekoppeling met de Rijksoverheid die geen rekening houdt met het feit dat Rijksmonumenten zijn vrijgesteld van energielabels. Zonder label hanteert men G.

Elektrisch

De elektrische installatie is compleet vernieuwd. Er zijn vele vaste UTP data punten. De gebouwen zijn met mantelbuizen ten behoeve van (data)kabels vanuit de hoeve met elkaar verbonden.

Huurcondities

Huurprijs: Op aanvraag

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Servicekosten: Onderhoud terrein rond hoeve, oprijd pad, onderhoud/periodieke impregnatie betonvloer, maar ook eventuele camerabewaking etc. Voor gas, water, stroom, data en afvalstoffen, dient men zelf overeenkomsten met leveranciers af te sluiten.

Aanvaarding: Hoeve complex is per direct beschikbaar.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van 3 maanden huur.

BTW: Over de kale huursom zal 21% BTW worden berekend. Indien huurder niet aan het “90%-criterium” voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Verhuurder zal dan om fiscale redenen geen huurovereenkomst met huurder willen aangaan.

Huurcontract: Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit prachtige landgoed? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Rijksstraatweg 7 in Nieuwersluis aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van deze buitenplaats inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 1,- per maand
oppervlakte:
592 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Bedrijventerrein Lageweide (75), Mijdrecht (66), Bedrijventerrein en omgeving (20), Nieuw-Loosdrecht (18), Overige verspreide huizen Abcoude (18), Vleuten (12), Oud Aa (10), Duivenkamp (10), Bedrijventerrein De Wetering (9), Bloemstede en Boomstede (9)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Lage Weide (75), Bt Mijdrecht (52), Nieuw Overvecht (20), Hollandse Kade (15), Breukelerwaard (8), De Wetering (9), Werkeiland (8), Kerkelanden (5), Maarssenbroek (4), Rading (4)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Rijksstraatweg 7 in Nieuwersluis.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Nieuwersluis? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Nieuwersluis te Nieuwersluis. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 592 m2 en ligt op Rijksstraatweg 7 in Nieuwersluis.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen