Kantoor - Huur

Pelgrimsstraat 5 3029BH Rotterdam

Informatie aanvragen

€ 995,- per maand

Pelgrimsstraat 5 3029BH Rotterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Pelgrimsstraat 5 in Rotterdam

Kantoor - Huur
147 m2

Kantoorruimte in een UNIEK pand. Voor de firma Diepeveen die handelde in ijzerwaren, ontwierp architect Kromhout een woning met kantoor, magazijn en een reclame toren waarop de naam van het bedrijf is geschilderd. Het ontwerp is geïnspireerd op het door Kromhout bewonderde stadhuis van Hilversum van W.M. Dudok. Tegelijkertijd ontwierp Kromhout het woonhuis van de directeur dhr. Diepeveen in Kralingen.

Het gebouw sloot aan op al bestaande magazijngebouwen van de firma. Achter het bedrijfspand had Diepeveen een privé-spoorlijn laten aanleggen, zodat de ijzerwaren direct van het gebouw in wagons konden worden gehesen.

Ligging:
Het bedrijfspand van Diepeveen is gesitueerd op een smal driehoekig kavel tussen de Hudsonstraat en de Pelgrimstraat. Achter het gebouw vindt u het de winkelboulevard Bigshops (www.bigshops.nl). Op het dak van Bigshops bevindt zich het dakpark, een park van zo’n 1.200 meter lang, 85 meter breed en 9 meter hoog.

Bereikbaarheid:
Het object is goed te bereiken door de ligging tussen metro/tramstation Marconiplein en het Hudsonplein aan de Vierhavensstraat in Rotterdam-West.

Bereikbaar met tram 4 en 8, de bus 42 en 53 en de metro. Vanuit de metrostations Marconiplein en Delfshaven ligt het pand op slechts tien minuten lopen.

Neem vanaf de A20 de afslag Spaanse Polder (12), richting Rotterdam West, steek over richting Marconitorens en volg de weg 300 meter. Sla linksaf richting Parkeergarage Dakpark.

Openbaar vervoer
De openbaar vervoer voorzieningen zijn zeer goed te noemen.

Parkeren:
Betaald parkeren langs de openbare weg of middels parkeervergunningen

Oppervlakte:
Unit 4 is ca. 147 m²

Wijze van oplevering:
In de huidige staat, voorzien van:
- gestucte wanden;
- eenvoudige pantry;
- een gezamenlijke toiletgroep op de eerste etage;
- verlichting;
- centrale verwarming;
- kabelgoten (deels);
- systeemplafond.

Voorschot servicekosten:
Voorschotbedrag van € 408,50 per maand, welke jaarlijks achteraf verrekend wordt (inclusief gas, water, licht, schoonmaak algemene ruimtes e.d.)

Bestemmingsregeling:
Hieronder volgt de bestemming zoals vermeld op www.rotterdam.nl.

Artikel 4 Bedrijven
1. De gronden, aangewezen voor “bedrijven”, zijn bestemd voor:
a. bouwwerken, opslag- en werkterreinen ten behoeve van bedrijven, welke zijn vermeld in de categorieën 1 t/m 2 van de Lijst van bedrijfsactiviteiten, behorende bij deze voorschriften, met de daarbij behorende ontsluitingswegen en -paden, parkeerplaatsen, groenvoorzieningen;
b. de bestemmingen “leiding” en “waterkering”, voor zover deze gronden op de plankaart mede als zodanig zijn aangewezen.
2. Ter plaatse van de daartoe op de plankaart gegeven aanduiding is bebouwing in de vorm van een hoogteaccent tot ten hoogste 30 meter toegestaan.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden (incl. voorschot servicekosten) te vermeerderen met BTW.

Betalingswijze:
De huurpenningen alsmede het voorschot servicekosten inclusief BTW dienen per maand vooruit te worden voldaan.

Huurtermijn:
Flexibele condities m.b.t. de huurperiode, maar minimaal 1 jaar.

Aanvaarding:
In overleg

Algemeen:
De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Kolpa Bedrijfsmakelaars B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kolpa Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verhuurder. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele huurtraject.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 995,- per maand
oppervlakte:
147 m2
Buurt:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Stadsdriehoek (170), Nieuwe Werk (123), Cool (70), Oude Westen (49), Kralingen-Oost (45), Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West (32), Hoogvliet-Noord (29), BT Bijdorp (30), BT Vaanpark 2 (30), Rivium 1e straat (28)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Rivium (40), Vaanpark (39), Rotterdam Noordwest (32), Bijdorp (30), Spaanse Polder (28), Fascinatio (17), Barendrecht-Oost (19), Gadering (hoogvliet) (18), Weg En Land (17), Vijfsluizen (15)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Pelgrimsstraat 5 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Rotterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Schiemond te Rotterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 147 m2 en ligt op Pelgrimsstraat 5 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen