Kantoor - Huur

Scheepmakershaven 58 3e etage 3011VD Rotterdam

Informatie aanvragen

€ 375,- per maand

Scheepmakershaven 58 3e etage 3011VD Rotterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Scheepmakershaven 58 3e etage in Rotterdam

Kantoor - Huur
30 m2
Op projectlocatie de Scheepmaecker zijn per direct diverse kantoorunits beschikbaar in verschillende afmetingen. De businessunits zijn gelegen op de derde etage waarbij een lift aanwezig is.
De entree is netjes en representatief, voorzien van een intercom waarbij het pand 24/7 toegankelijk is. Verhuurprijzen zijn inclusief gebruik van WIFI internet. Bekabeld (sneller) internet is tegen meerprijs af te nemen. Ondernemers hebben toegang tot een vergaderruimte welke kosteloos te boeken is. Ook zijn er meerdere overlegruimtes op de gang beschikbaar.
Deze kantoorunits hebben een afgewerkte vloer, zijn voorzien van een systeemplafond met TL-verlichting, kabelgoten, zonwering en airco.
Verwacht u als ondernemer groei? Geen probleem!
Binnen ons concept kunt u als ondernemer gemakkelijk een ruimte erbij huren of een ruimte minder huren.
De ruimtes worden aangeboden inclusief servicekosten zonder naheffing!
De bijbehorende afmetingen zijn als volgt, de kleinste kantoorunit is 30m2 á € 425 (€ 375 aan de achterzijde van het object), 40m2 á € 500, 45m2 á € 600, 90m2 á € 1050 etc. ex. BTW per maand incl. servicekosten. Kom met ons in contact voor de actuele beschikbaarheid.
Wordt jij onderdeel van dit bruisend object? Reageer snel!

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 375,- per maand
oppervlakte:
30 m2
Buurt:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Stadsdriehoek (170), Nieuwe Werk (123), Cool (70), Oude Westen (49), Kralingen-Oost (45), Donkersloot (43), Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West (32), BT Bijdorp (30), BT Vaanpark 2 (30), Rivium 1e straat (28)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Rivium (40), Vaanpark (39), Hoofdweg-Noord (30), Rotterdam Noordwest (32), Bijdorp (30), Spaanse Polder (28), Barendrecht-Oost (20), Donkersloot-Zuid (20), Fascinatio (17), Gadering (hoogvliet) (18)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Scheepmakershaven 58 3e etage in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Rotterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Stadsdriehoek te Rotterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 30 m2 en ligt op Scheepmakershaven 58 3e etage in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen