Kantoor - Huur

Korte Bajonetstraat 100 3014ZR Rotterdam

Informatie aanvragen
  • )
  • )
  • )
  • )

Prijs op aanvraag

Korte Bajonetstraat 100 3014ZR Rotterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Korte Bajonetstraat 100 in Rotterdam

Kantoor - Huur
Per direct bieden wij een leuke winkel-/kantoorruimte aan in Rotterdam West. De winkelruimte is gelegen in de buurt van de 1ste Middellandstraat en de West-kruiskade. Met veel lokale ondernemers en een groeiend horeca aanbod bied deze buurt dus mooie kansen voor u als startende ondernemer!
Het betreft een winkelruimte van totaal 85m2 verdeeld over twee verdiepingen. 53m2 begane grond alsmede 32,6m2 op de 1ste etage.
Nieuwsgierig? Vraag dan nu vrijblijvend een bezichtiging bij ons aan!

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
Prijs op aanvraag
oppervlakte:
Prijs op aanvraag m2
Buurt:
Vergelijk alle zakelijke energie deals op uw adres.
Gebruik onze zakelijke energie vergelijker, direct
af te sluiten en direct besparen.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Stadsdriehoek (174), Nieuwe Werk (123), Cool (73), Oude Westen (49), Kralingen-Oost (45), Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West (33), Hoogvliet-Noord (30), Rivium 1e straat (28), BT Bijdorp (31), BT Vaanpark 2 (31)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Rivium (41), Vaanpark (40), Hoofdweg-Noord (31), Rotterdam Noordwest (33), Bijdorp (31), Spaanse Polder (28), Fascinatio (17), Gadering (hoogvliet) (19), Barendrecht-Oost (18), Weg En Land (18)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Korte Bajonetstraat 100 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Rotterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Oude Westen te Rotterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 0 m2 en ligt op Korte Bajonetstraat 100 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen