Kantoor - Huur

Leliënstein 68 3085DR Rotterdam

Informatie aanvragen

€ 83,- per m² / jaar

Leliënstein 68 3085DR Rotterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Leliënstein 68 in Rotterdam

Kantoor - Huur
76 m2

Leliënstein 68

Algemene omschrijving
Ca. 76 m² kantoorruimte gelegen aan de Leliënstein 68 te Rotterdam-Zuidwijk.

Omgeving/wijkinformatie 
Zuidwijk is een wijk in het zuiden van de Rotterdamse deelgemeente Charlois. Zuidwijk wordt begrensd door de Zuiderparkweg in het westen, de Oldegaarde in het noorden, de Vaanweg in het oosten en de Charloisse Lagedijk en de Maeterlinckweg in het zuiden. De wijk bestaat uit zeven woonbuurten en heeft overwegend laagbouw.

Huurprijs:
€ 525,00 per maand exclusief btw en servicekosten.

Servicekosten:
€ 2,25 per maand exclusief btw tbv glasverzekering en rioolontstoppingsdienst.

Bereikbaarheid
Het openbaar vervoer stopt om de hoek: de bus- en tramhaltes Asterlo aan de Slinge bevinden zich op loopafstand. Stadsbuslijnen 70 en 182 en tram 25 verbinden Zuidwijk met de rest van Rotterdam. Met de metro staat u in korte tijd in het centrum van Rotterdam. Onder meer de A15, A16 en A29

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 83,- per m² / jaar
oppervlakte:
76 m2
Buurt:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Stadsdriehoek (172), Nieuwe Werk (122), Cool (72), Donkersloot (53), Oude Westen (49), Kralingen-Oost (45), Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West (32), Hoogvliet-Noord (30), Rivium 1e straat (28), BT Vaanpark 2 (31)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Rivium (41), Vaanpark (40), Rotterdam Noordwest (32), Bijdorp (30), Spaanse Polder (28), Donkersloot-Noord (25), Donkersloot-Zuid (20), Fascinatio (17), Barendrecht-Oost (19), Gadering (hoogvliet) (18)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Leliënstein 68 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Rotterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Zuidwijk te Rotterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 76 m2 en ligt op Leliënstein 68 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen