Kantoor - Huur

Maasstraat 12 3016DC Rotterdam

Informatie aanvragen

€ 3.500,- per maand

Maasstraat 12 3016DC Rotterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Maasstraat 12 in Rotterdam

Kantoor - Huur
285 m2

Ca. 300m² MULTIFUNCTIONELE kantoorruimte op de begane grond aan de Maasstraat op loopafstand van het Rotterdamse Centrum. Het gebouw is gelegen in het Scheepvaartkwartier en maakt uit van één van de mooiste locaties van Rotterdam, nabij de Maas en Kop van Zuid.

Ligging:
Het historische Scheepvaartkwartier is zeer centraal gelegen aan de rand van het centrum.
Het Scheepvaartkwartier geldt als een van de meest prominente en attractieve locaties voor de zakelijke dienstverlening. In de kern van dit historische deel van Rotterdam is de prachtige Veerhaven gelegen. Op loopafstand bevinden zich allerlei goede en bekende restaurants en (grand)café’s zoals Loos, Zeezout, Huson, Parkheuvel**, Dewi Sri, The Harbour Club, en het Westelijk Handelsterrein met o.a. Rosso.

Bereikbaarheid:
Het Scheepvaartkwartier is met de auto uitstekend bereikbaar. De ring en rijkswegen rondom Rotterdam zijn goed te bereiken via de Scheepstimmermanslaan of de Parkhaven naar de Maasboulevard, de Maastunnel en de Erasmusbrug.

Openbaar vervoer
Het Scheepvaartkwartier is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer (bus tram - lijn 7, 8, 20, 23, 25 en metro - Leuvehaven).

Parkeren:
Langs de openbare weg zijn er tevens voldoende (betaalde) openbare parkeermogelijkheden, eventueel kunnen er parkeervergunningen worden aangevraagd bij de Gemeente Rotterdam. Daarnaast is de parkeergarage Erasmusbrug op loopafstand bereikbaar, hier kunnen abonnementen worden afgesloten.

Oppervlakte:
Ca. 284,92 m² VVO

Wijze van oplevering:
Het geheel zal casco worden verhuurd, maar is op dit moment voorzien van:
- gestucte wanden;
- eenvoudige pantry;
- toiletgroep met voorportaal;
- centrale verwarming;

Frontbreedte:
Ca. 17,6 meter

Voorschot servicekosten:
De huurprijs is exclusief servicekosten. De volgende diensten worden verzorgd door de verhuurder:
- Onderhoud CV-installatie
- Glasverzekering
- Glasbewassing ramen voorzijde

Bestemmingsregeling:
Het bestemmingsplan is op te vragen via www.ruimtelijkeplannen.nl of via de makelaar.

De ruimte behoort tot de aangewezen gronden die zijn bestemd voor "Gemengd - 3" :

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden (incl. voorschot servicekosten) te vermeerderen met BTW

Betalingswijze:
De huurpenningen inclusief BTW en servicekosten dienen per kwartaal vooruit te worden voldaan.

Huurtermijn:
Vijf huurjaren + verlengingsperiode van vijf huurjaren.

Aanvaarding:
In overleg, medio augustus 2017

Huurprijsherziening:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst worden herzien op basis van de wijziging van het jaarprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI).

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen.

Voorbehoud:
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van kantoorruimte, gelegen aan de Maasstraat 12a + 14a te Rotterdam.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden

Kolpa Bedrijfsmakelaars B.V. is de makelaar van de verhuurder. Wij adviseren u uw eigen NVM- makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele huurtraject.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 3.500,- per maand
oppervlakte:
285 m2
Bouwjaar:
1953
Buurt:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Stadsdriehoek (170), Nieuwe Werk (123), Cool (70), Oude Westen (49), Kralingen-Oost (45), Donkersloot (38), Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West (32), BT Bijdorp (30), BT Vaanpark 2 (30), Rivium 1e straat (28)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Rivium (40), Vaanpark (39), Hoofdweg-Noord (30), Rotterdam Noordwest (32), Bijdorp (30), Spaanse Polder (28), Barendrecht-Oost (20), Donkersloot-Zuid (20), Fascinatio (17), Gadering (hoogvliet) (18)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Maasstraat 12 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Rotterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Nieuwe Werk te Rotterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 285 m2 en ligt op Maasstraat 12 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen