Kantoor - Huur

Veerkade 8 3016DE Rotterdam

Informatie aanvragen

€ 65.424,- per jaar

Veerkade 8 3016DE Rotterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Veerkade 8 in Rotterdam

Kantoor - Huur
382 m2

Karakteristieke kantoorruimte aan Veerhaven te Rotterdam

Op een van de mooiste plekken in Rotterdam, naast het Wereldmuseum, kunnen wij een uiterst representatieve kantoorruimte te huur aanbieden. De ruimte maakt onderdeel uit van een aantal klassieke objecten die zijn gelegen in het Scheepvaartkwartier, direct aan de Veerhaven. Een fantastische plek in de stad met tal van voorzieningen in de directe omgeving.

Wilt u werken op een dynamische plek met karakteristieke allure dan bieden wij u met deze ruimte een interessante optie. Graag maken wij geheel vrijblijvend een afspraak om de ruimten te bezichtigen en de mogelijkheden te bespreken.

Het scheepvaartkwartier is een unieke plek in Rotterdam. Het gebied wordt gekenmerkt door haar grotendeels karakteristieke vooroorlogse bebouwing. De wijk ligt direct aan De Maas en heeft als centraal middelpunt de Veerhaven. De combinatie van functies in het gebied (kantoren, wonen, horeca, winkels, hotels) zorgt voor de nodige dynamiek.

Locaties als restaurant Loos, Koninklijke Roeivereniging De Maas, de Parklaan met haar mooie vrijstaande klassieke villa’s en de Harbour Club zijn bekende plekken in het gebied. Het centrum van Rotterdam ligt op loopafstand en via de watertaxi is de Kop van Zuid c.q. Hotel New York binnen een paar minuten te bereiken.

De panden waar de aangeboden ruimte onderdeel van uitmaakt worden gekenmerkt door hun karakteristieke karakter. Een Klassieke voordeur, marmeren vloer in de entree, monumentale trappen, hoge plafonds en paneeldeuren bepalen de sfeer van deze ruimten. Deze elementen, uitzicht op de haven en de voorzieningen in de directe omgeving zijn de ingrediënten voor een aangename werkplek.

Via de diverse invalswegen is het Scheepvaartkwartier goed bereikbaar. Verbindingen als de Erasmusbrug, Maastunnel en de Maasboulevard vormen de toegangswegen vanuit het westen, oosten en het zuiden van de stad. Vanuit het noorden zorgt de ‘s Gavendijkwal en de Westersingel voor een snelle verbinding.

Door de centrum ligging is het Scheepvaartkwartier goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het Centraal Station is deze locatie met de Tram binnen enkele minuten te bereiken.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 65.424,- per jaar
oppervlakte:
382 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Stadsdriehoek (175), Nieuwe Werk (125), Cool (74), Oude Westen (49), Kralingen-Oost (48), Donkersloot (42), Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West (36), BT Bijdorp (32), Hoogvliet-Noord (30), Rivium 1e straat (28)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Rivium (42), Vaanpark (40), Hoofdweg-Noord (32), Rotterdam Noordwest (36), Bijdorp (32), Spaanse Polder (28), Donkersloot-Zuid (22), Barendrecht-Oost (21), Gadering (hoogvliet) (20), Fascinatio (17)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Veerkade 8 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Rotterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Nieuwe Werk te Rotterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 382 m2 en ligt op Veerkade 8 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen