Kantoor - Huur

Weena 105 3013CH Rotterdam

Informatie aanvragen

€ 1.950,- per maand

Weena 105 3013CH Rotterdam
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Weena 105 in Rotterdam

Kantoor - Huur
120 m2

Algemeen
Het betreft een commerciële woon-/werkunit gelegen in het gebouw “de Weenaflat” te Rotterdam Centrum. Winkels en horeca bevinden zich op loopafstand. Diverse trein,- metro,- tram,- en busstations liggen in de directe nabijheid. De bereikbaarheid met de auto is uitstekend. Via de Schiekade bereikt u binnen enkele autominuten rijksweg A-20. Daarnaast vindt u in Zuidelijke richting een goede ontsluiting via de Willemsbrug, de Erasmusbrug en het Maastunneltracé.

Dit gebouw is gelegen aan het Weena in hartje Rotterdam tegenover het Hilton Hotel en naast het nieuwe Holiday Inn in het meest dynamische deel van het zakencentrum van Rotterdam, te midden van bedrijven als Unilever, ING, Aegon, Royal Dutch Shell, Nationale Nederlanden , Coolblue, KPMG en Royal Bank of Scotland. De omgeving van de Weenaflat, met het onlangs heropende Centraal Station op slechts enkele minuten loopafstand, is geheel opnieuw ingericht.

Bestemming
In de Weenaflat kunnen bedrijven, groot of klein, een passende en gunstig geprijsde ruimte vinden. Bovendien zijn enkele van de ruimten op de begane grond te combineren met een daarboven gelegen etage. Deze etage is zowel toegankelijk vanuit de bedrijfsruimte beneden, als via de gang op de verdieping. Deze optie is ideaal voor ondernemers die zoeken naar twee aparte vertrekken, voor bijvoorbeeld een showroom gekoppeld aan een webshop, of gescheiden ontvangst- en
behandelruimten.

Kadastrale aanduiding
Gemeente Rotterdam 6E AFD, Sectie S, Nr. 4697

Indeling
Totaal ca. 120 m² commerciële ruimte gelegen op de begane grond.

Voorzieningen
De ruimte zal worden opgeleverd met onder ander de navolgende voorzieningen:
• Verwarming middels radiatoren (stadsverwarming);
• Centrale ventilatie;
• Keukenblok;
• Toiletruimte;
• Nieuwe voorziening voor lichtreclame met doosletters op de begane grond.

Huurprijs
€ 1.950,00 per maand, exclusief BTW en servicekosten.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
Vijf jaar met een verlengingsmogelijkheid van vijf jaar.

Omzetbelasting
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijs.

Bijkomende kosten
Een voorschot groot € 400,00 per maand exclusief BTW voor de nader overeen te komen leveringen en diensten.

De servicekosten worden geheven op basis van jaarlijkse nacalculatie.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief servicekosten en BTW.

Betalingswijze
De huurpenningen, servicekosten en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per .

Datum van oplevering
Per direct.

Wijze van oplevering
In huidige staat.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Nadrukkelijk zij vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 1.950,- per maand
oppervlakte:
120 m2
Bouwjaar:
1984
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Stadsdriehoek (174), Nieuwe Werk (125), Cool (74), Oude Westen (49), Kralingen-Oost (48), Bedrijventerrein Rotterdam Noord-West (36), Rivium 1e straat (28), BT Bijdorp (31), BT Vaanpark 2 (31), Spaanse Polder (28)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Rivium (42), Vaanpark (40), Hoofdweg-Noord (32), Rotterdam Noordwest (36), Bijdorp (31), Spaanse Polder (28), Barendrecht-Oost (20), Fascinatio (17), Gadering (hoogvliet) (19), Weg En Land (18)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Weena 105 in Rotterdam.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Rotterdam? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt C.S. kwartier te Rotterdam. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 120 m2 en ligt op Weena 105 in Rotterdam.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen