Kantoor - Huur

Dr. Lelykade 22U1,3,13 2583CM 's-Gravenhage

Informatie aanvragen

€ 945,- per maand

Dr. Lelykade 22U1,3,13 2583CM 's-Gravenhage
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Dr. Lelykade 22U1,3,13 in 's-Gravenhage

Kantoor - Huur
56 m2 - 182 m2

TE HUUR
Dr. Lelykade 22 te Den Haag - Unit 1, 3 & 13

OMGEVINGSFACTOREN
In de 2e binnenhaven van Scheveningen, op loopafstand van het strand en de vele horecamogelijkheden op de kop van de haven is het fraaie kantorencomplex ‘De 4-Master’ gelegen. Het moderne gebouw is als eerste gerealiseerd bij de totale revitalisering van het havengebied, dat inmiddels grote stromen bezoekers trekt.

Tegenwoordig is de haven ook een aantrekkelijk woongebied voor een bredere doelgroep. Daarom is eind jaren tachtig de functie hoogwaardig wonen toegevoegd aan de functie van Scheveningen-Haven. De woonbuurten rondom de havens zullen hierdoor de komende jaren gaan veranderen. Mensen wonen er in een omgeving die tevens gericht is op werken en (sport)visserij.

Scheveningen-Haven is naast Scheveningen-Bad de tweede toeristische trekpleister. Naast een florerend uitgaansleven biedt dit deel ook sportief vertier.

BEREIKBAARHEID
Vanuit diverse richtingen is de 2e haven makkelijk bereikbaar met eigen vervoer. Middels de Utrechtsebaan zijn er verbindingen met de A-4, A-12 en A-13. Via de Landscheidingsweg is er een verbinding met de A-44.

Tramlijn 11 en 16 of buslijn 22 geven verbinding met NS Station Hollands Spoor, Centraal Station, respectievelijk NS Station Laan van NOI.

PARKEREN
Er zijn voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein voor de verhuur beschikbaar.

OBJECT
De totale verhuurbare oppervlakte bedraagt 182 m² kantoorruimte, als volgt verdeeld:

- Unit 1: 61 m²;
- Unit 3: 56 m²;
- Unit 13: 65 m².

De kantoorruimte heeft fenomenaal uitzicht over de Scheveningse jachthaven en in de directe omgeving zijn tal van gezellige lunchmogelijkheden. Tevens is het Scheveningse strand op loopafstand.

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimte wordt aangeboden in representatieve staat, onder andere voorzien van het volgende:

- Epoxy-vloer;
- Gezamenlijke moderne pantry;
- Moderne sanitaire voorzieningen;
- Scheidingswanden (gedeeltelijk van glas);
- Kabelgoten;
- Databekabeling + gemeenschappelijke patchruimte;
- Airconditioning.

HUURGEGEVENS
De huurprijs bedraagt:
- Unit 1: € 1.085,- per maand te vermeerderen met BTW;
- Unit 3: € 950,- per maand te vermeerderen met BTW;
- Unit 13: € 945,- per maand te vermeerderen met BTW.

De huurprijs voor de parkeerplaatsen bedraagt € 1.350,- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met BTW.

De servicekosten bedragen € 35,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW, als voorschot op basis van nacalculatie, bij vooruitbetaling per kwartaal te voldoen, voor de kosten van de navolgende leveringen en diensten:
- gasverbruik inclusief vastrecht;
- elektriciteitsverbruik inclusief vastrecht;
- waterverbruik inclusief vastrecht;
- onderhoud periodieke controle van verwarmings- en/of luchtbehandlingsinstallatie(s);
- idem van liftinstallatie(s);
- idem van hydrofooninstallatie;
- idem van automatische deuren, brandmelder-, gebouwbewakings-, storingsmelder-, noodstroom- en elektrische installatie(s);
- inspecties dakbedekking;
- schoonmaakkosten van de gemeenschappelijke ruimten, riolering en terreinverzorging huisvuil, containerverhuur e.d.;
- brandslang, haspels voor zover aanwezig in de algemene ruimte;
- alle in de toekomst zich voordoende kosten welke in collectief verband noodzakelijk en verplicht zijn en waarvoor per geval van zich aandienende servicekostenpost op dat moment door verhuurder een voorschotberekening opgesteld wordt en het resultaat doorbelast zal worden aan huurder. Eén en ander in overleg met huurder;
- administratiekosten ad. 5% over de hierboven aangekruiste leveringen en diensten.

Aanvaarding: in overleg.

Uitgangspunten zijn de standaard huurvoorwaarden, te weten:
- Huurtermijn: 5 (vijf) jaar + 5 (vijf) optiejaren, flexibele huurtermijn bespreekbaar;
- Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS);
- Zekerheidsstelling: Bankgarantie/Waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, inclusief BTW;
- Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld;
- Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

 

Contact

BedrijfsnaamFrisia Makelaars
VestigingDen Haag
ContactpersoonJorg Olie
E-mailadresolie@frisiamakelaars.nl
Telefoonnummer070 - 342 01 01
Mobiel06 -54 90 07 15

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 945,- per maand
Totale oppervlakte:
182 m2
In units vanaf:
56 m2
Buurt:
Industrieterrein:
Sla spullen tijdens uw verhuizing voordelig op bij ALLSAFE!
Klik hier voor een waardebon voor 1 maand gratis opslagruimte.

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Voorhout (74), Archipelbuurt (44), Plaspoelpolder (51), Willemspark (32), Zeeheldenkwartier (29), Bezuidenhout-Midden (32), Hoornwijck (29), Statenkwartier (25), Vissershaven (24), Uilebomen (25)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Plaspoelpolder (44), Scheveningse 1e, 2e Haven (22), Hoornwijck (rijswijk) (20), Wateringse Veld (26), Forepark (14), Zwethove (18), Binckhorst (9), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (10), Zichtenburg (5), Laakhaven - Centraal (6)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Dr. Lelykade 22U1,3,13 in 's-Gravenhage.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in 's-Gravenhage? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Scheveningse 1e, 2e Haven in de buurt Vissershaven te 's-Gravenhage. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 182 m2 en ligt op Dr. Lelykade 22U1,3,13 in 's-Gravenhage.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen