Kantoor - Huur & koop

Javastraat 78 2585AS 's-Gravenhage

Informatie aanvragen

€ 150,- per m² / jaar

Javastraat 78 2585AS 's-Gravenhage
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur & koop aangeboden
op Javastraat 78 in 's-Gravenhage

Kantoor - Huur & koop
452 m2

TE HUUR
Javastraat 78

OMGEVINGSFACTOREN
Het pand is gelegen in de Archipelbuurt, in de directe nabijheid van de gezellige winkelstraat Frederikstraat, met een keur aan horecavoorzieningen en een breed aanbod van boetieks. Tegenover het object is het bekende Louis Couperus Museum gelegen, dat gewijd is aan de schrijver Louis Couperus. De Bankastraat met diverse speciaalzaken is op 10 minuten loopafstand.

De omgeving kenmerkt zich door vergelijkbare monumentale (19e-eeuwse) herenhuizen met gemengde functies (wonen/kantoren).

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid van het pand is goed. Het is gelegen aan de uitvalsweg naar het rijkswegennet en het centrum.

Tevens is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer goed. Het spoorwegstation Den Haag Centraal is op korte afstand, welke is te bereiken via buslijnen 22 en 24.

PARKEREN
Het pand beschikt over 8 parkeerplaatsen op achtergelegen afgesloten terrein. Tevens is in de directe omgeving (betaald) parkeren aan de openbare weg mogelijk.

OBJECT
Het pand is een, omstreeks 1889 gebouwd, herenhuis bestaande uit 3 bouwlagen.

Het object heeft een frontbreedte van oorspronkelijk twee herenhuizen hetgeen betekent dat het kantoorpand uiterst courante kantoorruimten biedt.

Op de begane grond is de uitermate representatieve entree (marmeren vloer) naar de centrale hal waar aan weerszijden 4 kantoorruimten aanwezig zijn. Met aan de achterzijde openslaande deuren naar een terras en het parkeerterrein. In de kamer-en-suite is een parketvloer aanwezig. De begane grond is bijzonder representatief door haar originele details. Tevens is op de begane grond een pantryruimte (koelkast, close-in boiler en vaatwasser) aanwezig en uiteraard een sanitaire ruimte.

Op de 1ste verdieping zijn 5 kantoorkamers, keukenruimte (close-in boiler, vaatwasser) en een sanitaire groep aanwezig. Op de volwaardige 2de verdieping zijn 4 courante kantoorkamers. De kelderruimte biedt ruimte voor berging en/of archief.

Het object heeft een totaal verhuurbaar oppervlakte van circa 452 m², als volgt verdeeld:

- Souterrain : 15 m² v.v.o;
?- Begane grond : 156 m² v.v.o.;
?- 1ste verdieping : 163 m² v.v.o.;
?- 2de verdieping : 118 m² v.v.o.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt leeg en bezemschoon opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:

?- Representatieve entree;
?- Moderne pantry (s) met inbouw apparatuur;
?- Moderne sanitaire voorzieningen;
?- Kabelgoten;
?- Indirecte verlichting;
?- CV-gas.

HUURGEGEVENS
De huurprijs bedraagt € 150,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW.
De huurprijs voor de parkeerplaatsen bedraagt € 1.500,- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met BTW.

De servicekosten bedragen op voorschotbasis € 23,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW. Hiervoor worden de navolgende diensten geleverd:
?- Gas, elektra, water inclusief belastingen,
?- Glasbewassing;
?- C.V. en incidenteel onderhoud.

Aanvaarding: in overleg.

Uitgangspunten zijn de standaard huurvoorwaarden, te weten:
?- Huurtermijn: 5 (vijf) jaar + 5 (vijf) optiejaren;
?- Opzegtermijn: 12 (twaalf) maanden;
?- Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS);
- Zekerheidsstelling: Bankgarantie/Waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur, inclusief BTW;
- Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld;
?- Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

 

Contact

BedrijfsnaamFrisia Makelaars
VestigingDen Haag
ContactpersoonLoek van der Kroft
E-mailadreslvanderkroft@frisiamakelaars.nl
Telefoonnummer070-342 01 01
Mobiel06-53531121

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 150,- per m² / jaar
oppervlakte:
452 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor huren zijn: Voorhout (78), Plaspoelpolder (59), Archipelbuurt (45), Willemspark (33), Zeeheldenkwartier (30), Bezuidenhout-Midden (32), Hoornwijck (30), Statenkwartier (25), Vissershaven (26), De Rivieren (23)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor huren zijn: Plaspoelpolder (49), Scheveningse 1e, 2e Haven (24), Hoornwijck (rijswijk) (21), Wateringse Veld (28), Forepark (14), Binckhorst (10), Zwethove (19), Bedrijvenpark Ypenburg Deelplan 21 Fokker (10), Dobbewijk (10), Zichtenburg (5)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Javastraat 78 in 's-Gravenhage.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur & koop in 's-Gravenhage? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Archipelbuurt te 's-Gravenhage. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 452 m2 en ligt op Javastraat 78 in 's-Gravenhage.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen