Kantoor - Huur

Haya van Somerenstraat 403 5032MK Tilburg

Informatie aanvragen

€ 130,- per m² / jaar

Haya van Somerenstraat 403 5032MK Tilburg
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Haya van Somerenstraat 403 in Tilburg

Kantoor - Huur
713 m2

Op een uitstekende zichtlocatie vanaf de Turnhoutsebaan tegenover de entree van T58 op industrieterrein Katsbogten te Tilburg gelegen nieuw gebouwde kantoorruimte. Industrieterrein Katsbogten is gelegen aan de belangrijke snelweg A58 Breda – Eindhoven en Breda – ’s-Hertogenbosch. Het kantoorgebouw bestaat uit drie bouwlagen. De begane grond en de eerste verdieping zijn in gebruik bij aannemersbedrijf Van de Ven. De bovenste verdieping is beschikbaar voor verhuur, groot 713m2 VVO en voorziet in een hele transparante kantoorverdieping met veel lichtinval, die op basis van de wensen van de gebruiker afgewerkt en ingedeeld kan worden. Er zijn 20 parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar.

Huurprijs
De aanvangshuurprijs van de kantoorruimte bedraagt € 130,00 per m2 per jaar, te vermeerderen met BTW.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode
De aanvangshuurperiode bedraagt 5 jaar, te verlengen met huurperioden van telkens 5 jaar.
Afwijkende huurperioden zijn bespreekbaar.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 130,- per m² / jaar
oppervlakte:
713 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Centrum (86), Het Laar (46), Industrieterrein-Oost (26), Tivoli (25), Industrieterrein Vossenberg I (22), Industrieterrein Kraaiven (21), Katsbogten (20), Hagelkruis (19), Korvel (18), Verspreide huizen Rijen (17)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Het Laar (44), Loven (39), Kanaalzone (34), Kraaiven (19), Vossenberg (19), Tradepark 58 (14), Beneluxterrein (9), Haansberg (8), Katsbogten (6), Tijvoort (6)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Haya van Somerenstraat 403 in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Tilburg? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Katsbogten in de buurt Katsbogten te Tilburg. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 713 m2 en ligt op Haya van Somerenstraat 403 in Tilburg.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen