Kantoor - Huur

Ringbaan-West 26802 5025VA Tilburg

Informatie aanvragen

€ 32.500,- per jaar

Ringbaan-West 26802 5025VA Tilburg
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Ringbaan-West 26802 in Tilburg

Kantoor - Huur
225 m2

In een representatief kantoorpand op uitstekend bereikbare zichtlocatie aan de Ringbaan West te Tilburg is de kantoorruimte op de tweede verdieping beschikbaar. De kantoorruimte is totaal groot circa 225m2, op het achtergelegen parkeerterrein zijn 5 parkeerplaatsen beschikbaar.

Parkeren
Parkeren geschiedt op een eigen afgesloten terrein of in de omgeving op openbaar terrein. Er zijn 5 parkeerplaatsen beschikbaar.

Huurprijs
De aanvangshuurprijs van de tweede verdieping bedraagt € 32.500,-- per jaar, te vermeerderen met BTW

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers te worden voldaan. De overige servicekosten (zoals onderhoud installaties en tuinonderhoud) voor de leveringen en diensten door verhuurder zijn in onderling overleg en komen voor rekening van huurder.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode
De aanvangshuurperiode bedraagt 5 jaar, te verlengen met huurperioden van telkens 5 jaar.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Voorzieningen
Het object beschikt over alle benodigde faciliteiten en voorzieningen.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 32.500,- per jaar
oppervlakte:
225 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Centrum (86), Het Laar (47), Industrieterrein Kerckhoven Laarakkers (27), Industrieterrein-Oost (26), Tivoli (25), Industrieterrein Vossenberg I (22), Industrieterrein Kraaiven (21), Katsbogten (21), Hagelkruis (19), Korvel (18)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Het Laar (45), Loven (40), Kanaalzone (34), Kerkhoven (22), Kraaiven (19), Vossenberg (19), Tradepark 58 (15), Beneluxterrein (9), Haansberg (8), Kreitenmolen (8)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Ringbaan-West 26802 in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Tilburg? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Korvel te Tilburg. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 225 m2 en ligt op Ringbaan-West 26802 in Tilburg.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen