Kantoor - Huur

Atoomweg 474 3542AB Utrecht

Informatie aanvragen

€ 1,- per maand

Atoomweg 474 3542AB Utrecht
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Atoomweg 474 in Utrecht

Kantoor - Huur
65 m2 - 365 m2

Het multifunctioneel commercieel pand gelegen aan de Atoomweg in Utrecht is beschikbaar voor de verhuur. In de nabije omgeving bevinden zich enkele bekende bedrijven zoals: DESTIL, Carglass, HP Autoservice, Ziggo, HEMA en Pepsico.

Op zoek naar een nieuwe locatie voor uw onderneming? Misschien is dit wellicht wel een geschikte optie voor u. Neem vrijblijvend contact op voor het in plannen van een bezichtiging.

Metrage (VVO)

Kantoorruimte: circa 365 m² verdeeld over twee verdiepingen
Deelverhuur: vanaf circa 65 m² BVO

Daarnaast is het mogelijk om flexibele magazijnruimte tot maximaal circa. 300 m² te huren. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

Ligging en bereikbaarheid

Het kantoorpand is gelegen op bedrijventerrein Lage Weide in Utrecht. Kenmerkend voor dit bedrijventerrein is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. De op- en afritten van de Rijksweg A2 bevinden zich op steenworpafstand en zorgen voor een directe verbinding met de Rijksweg A12.

Ook middels openbaar vervoer is het object goed bereikbaar, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 160 meter loopafstand.

Bij het object zijn 10 privéparkeerplaatsen aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig in de nabije omgeving.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn kantoren en bedrijven tot en met categorie 5.1 van de 'staat van bedrijfsactiviteiten' toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau kantoorruimte

Afwerkingsniveau in overleg, de verhuurder is bereid het gebouw aan te passen naar wens van de huurder.

• Airconditioning
• Alarminstallatie
• Aluminium kozijnen
• Dubbele beglazing
• Garderobe
• Inbouwverlichting
• Internet – en telefonieaansluiting
• Kantine
• Lamellen
• Scheidingswanden
• Systeemplafond
• Te openen ramen
• Toiletruimte
• Vloerbedekking
• Wandradiatoren

Huurcondities

Kantoor geheel - 364 m² - € 1.789,- per maand excl. BTW

Kantoor - 126 m² - € 777,- per maand excl. BTW

Kantoor - 94 m² - € 582,- per maand excl. BTW

Kantoor of magazijn BG -71 m2 - € 438,- per maand excl. BTW

Eventueel extra magazijnruimte erbij te huren variabel tot en met maximaal 300m2.

Huurtermijn: In overleg, flexibel vanaf 1 jaar

Servicekosten: In overleg

Aanvaarding: In overleg

Opzegtermijn: 6 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Meer informatie?

Voor start-up of groeiende ondernemingen is de ondernemer bereid om mee te denken in financiering of participatie.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een prachtig kantoorpand volop mogelijkheden op een goede locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit kantoorpand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Atoomweg 474 in Utrecht aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 1,- per maand
Totale oppervlakte:
365 m2
In units vanaf:
65 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiten Wittevrouwen (90), Bedrijventerrein Lageweide (85), Bedrijvengebied Papendorp (68), Domplein (49), Plettenburg (34), Bedrijvengebied Kanaleneiland (33), Bedrijvengebied Oudenrijn (32), Rijnsweerd (31), Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs (30), Breedstraat en Plompetorengracht en omgeving (24)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Lage Weide (85), Papendorp / Nieuwerijn (43), Oudenrijn (30), Nieuw Overvecht (19), Plettenburg-De Wiers Zuid (18), Laagraven-Liesbosch (15), Larenstein (12), Breukelerwaard (9), De Wetering (10), Kanaleneiland Merwede (9)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Atoomweg 474 in Utrecht.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Utrecht? We bieden u nu een uniek kantoor aan op industrieterrein Lage Weide te Utrecht. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 365 m2 en ligt op Atoomweg 474 in Utrecht.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen