Kantoor - Huur

Laan van Chartroise 170 3552EZ Utrecht

Informatie aanvragen

€ 850,- per maand

Laan van Chartroise 170 3552EZ Utrecht
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Laan van Chartroise 170 in Utrecht

Kantoor - Huur
45 m2 - 90 m2
Uniek kantoor, in monumentaal pand met 5000m2 ecologische tuin te Utrecht

Vanaf 1 februari 2018 zijn te huur: kantoorruimtes in een voormalig Kartuizer kloostercomplex. 90m2, 45m2 en 12m2 met extra: entree, monumentale hal, vergaderruimte, zitje, kantine, eigen parkeerruimte en toegang tot 5000m2 tuinen.
Dicht bij het centrum van Utrecht met eigen parkeergelegenheid en in uitstekende staat van onderhoud, zeer goed geïsoleerd en van alle gemakken voorzien.

Het Hof van Chartreuse is een schitterend kantorencomplex, gehuisvest in ruim 400 jaar oude, voormalige kloostergebouwen. Binnen de mooie, lichte en hoge ruimtes zijn werkplekken met een unieke sfeer gerealiseerd, allemaal anders en prachtig gelegen te midden van 5000m2 ecologische tuinen. De tuinen zijn ingericht als supermarkt voor dieren.

De kantoorruimte is zeer goed bereikbaar met auto, fiets en openbaar vervoer. Het middeleeuwse Kartuizerkloostercomplex is een rijksmonument.
Het is een heerlijke en inspirerende werkomgeving opeen plek van stilte en groen in de drukke stad. Het is een feest om hier te werken en uw opdrachtgevers te ontvangen.

Perfecte bereikbaarheid
Het pand ligt even ten noorden van het centrum.
Eigen ruim parkeerterrein
5/10 minuten vanaf A27, A28 en A2.
Bushalte voor de deur, om de 6 minuten een bus naar CS, om de 8 minuten de ringlijn.
Per fiets naar CS ca. 7 minuten.
Voor informatie; 06-34560128 of 06-51080607

Ruimtes van 45m2 in het Voorhuis; met de pronkgevel uit de 16e eeuw.

Hier zijn twee ruimtes van 45m2 te huur. Het zijn beide hoekruimtes met veel licht.
-Op de begane grond zijn de monumentale balken in het zicht en er ligt eiken parket.
-Erboven ligt eenzelfde ruimte met een open kap.
De monumentale entree heeft een zitje om mensen te ontvangen van 35m2
-Huurprijs: € 850 en € 920,- /maand netto, inclusief het gebruik van de hal en toegang tot de tuinen.
- Bijkomende kosten € 50,- (parkeren en tuinonderhoud)

Kantoorruimte van 12m2, op de 2e etage.
Deze ruimte ligt op het zuiden, het is een zolder, met een enorm raam, waardoor het iets weg heeft van een boomhut,
-Huurprijs € 200,-/maand netto, inclusief het gebruik van de extra hal, vergaderkamer en toegang tot de tuinen.
-Bijkomende kosten voor tuin en parkeren € 20,-

Het gebouw
De beschikbare ruimte ligt in het oorspronkelijke stalgebouw van de monumentale boerderij uit de 2e helft van de 16e eeuw. Delen van deze boerderij dateren van de middeleeuwse gebouwen van het Kartuizerklooster. In 1938 is er een kleuterschool in de oude stallen gevestigd. De nieuwe ideeën over ruimte licht en lucht resulteerden in een zeer hoogwaardige ingreep.

In 2001 is het gebouw opnieuw onder architectuur gerestaureerd. Bij de restauratie zijn moderne materialen toegepast, maar er is ook recht gedaan aan de oorspronkelijke opzet en aan de verbouwing uit 1938. Het zo ontworpen kantoor is volslagen uniek: het gebouw kenmerkt zich door mooie, hoge lichte ruimtes met zicht op en toegang tot tuinen en waterpartijen. Niveau van de afwerking is passend bij de monumentale status.

Algemene gegevens
-Geringe servicekosten, slechts voor parkeren en tuin. Alle andere kosten zijn op basis van gebruik alleen.
-In zeer goede staat van onderhoud
-Zonder aanpassingen te betrekken.

De creatieve enclave
Het gebouw is onderdeel van 6 monumentale panden die samen de ‘Hof van Chartreuse’ vormen, een overblijfsel van het oude Kartuizerklooster voor de poort van Utrecht.
De 6 bedrijfspanden liggen in 5000m2 tuinen die deel uitmaken van de ecologische groenzone tussen de Vecht en de voetbalvelden van DHC.
Alle panden zijn omringd door hoogwaardig groen. Een unieke plek van stilte en groen in de drukke stad.
De andere huurders zijn bedrijven uit de creatieve sector: een adviesbureau voor de Ruimtelijke Ordening; een grafisch ontwerpbureau; twee ICT-bedrijven en een communicatiebureau. Het naastgelegen schoolgebouw, tegenover de grote vijver, biedt ruimte aan een kinderdagverblijf.

Voor extra informatie bel: 06-345 601 28
www.hofvanchartreuse.nl

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 850,- per maand
Totale oppervlakte:
90 m2
In units vanaf:
45 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Buiten Wittevrouwen (90), Bedrijventerrein Lageweide (84), Bedrijvengebied Papendorp (68), Plettenburg (57), Buitengebied Houten West (50), Domplein (48), Bunnik (36), Bedrijvengebied Kanaleneiland (33), Bedrijvengebied Oudenrijn (31), Rijnsweerd (31)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Lage Weide (84), Plettenburg-De Wiers Zuid (48), Papendorp / Nieuwerijn (43), Oudenrijn (29), Rembrandtlaan (21), Nieuw Overvecht (19), Laagraven-Liesbosch (15), Ind Geb Zuid / Kosterijland (14), Doornkade (13), Larenstein (12)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Laan van Chartroise 170 in Utrecht.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Utrecht? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Ondiep te Utrecht. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 90 m2 en ligt op Laan van Chartroise 170 in Utrecht.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen