Kantoor - Huur

Scheepmakerstraat unit 15 2222AC Katwijk

Informatie aanvragen

€ 995 /mnd

Scheepmakerstraat unit 15 2222AC Katwijk
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Scheepmakerstraat unit 15 in Katwijk

Kantoor - Huur
121 m2

Zoekt u een kantoor te huur in Katwijk? We bieden u nu een uniek kantoor aan te Katwijk. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 121 m2 en ligt op Scheepmakerstraat unit 15 in Katwijk, dit adres ligt op een bedrijventerrein.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 995 /mnd

Overige informatie:
Overige informatie over dit object: het bouwjaar is 2016
Dit kantoor-object is beschikbaar vanaf: In overleg.

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Scheepmakerstraat unit 15 in Katwijk te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 995 /mnd
oppervlakte:
121 m2

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Verspreide huizen Zuiden en Oosten (16), Stationskwartier (37), Cronestein (25), Verspreide huizen Sassenheim (14), Pieterswijk (18), Gasthuiswijk (16), Verspreide huizen (14), Verspreide huizen Raaphorst en in poldergebied (13), 't Heen-Noord (9), Buitengebied (9)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Baanderij (23), Gravendijck, 's- (9), Cronesteijn - Rooseveltsstraat (15), 't Heen (11), Cronesteijn - Fruitbuurt (13), Klei-Oost (noordwijk) (5), Roomburg (11), Jagtlust (9), Dobbewijk (8), Rouwkooplaan (7)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Scheepmakerstraat unit 15 in Katwijk.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen