Bedrijfsruimte - Huur

Wiekenweg 42M 3815KL Amersfoort

Informatie aanvragen

€ 449,- per maand

Wiekenweg 42M 3815KL Amersfoort
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Wiekenweg 42M in Amersfoort

Bedrijfsruimte - Huur
51 m2

Omschrijving:
Het betreft hier kantoor-/showroomruimte gelegen op de 1e verdieping van een hoogwaardig afgewerkte unit welke gelegen is in een kleinschalig project van in totaal 15 (vijftien) bedrijfsunits op bedrijventerrein Wieken Vinkenhoef.

Op bedrijventerrein Wieken Vinkenhoef, aan de doorgaande weg tussen Amersfoort en Hoevelaken, is recent Solid Business Park gerealiseerd. Solide, traditioneel bedrijfsgebouwen met doordachte architectuur. Vanwege de hoogwaardige bouwmethode en de daarbij behorende uitstraling zijn de units geschikt voor een zeer brede doelgroep.

Locatie en beschikbaarheid:
Per auto zijn het centrum van Amersfoort en de Rijkswegen A1 en A28, met een directe aansluiting op het knooppunt Hoevelaken, uitstekend bereikbaar. Tevens is er een goede ontsluiting naar het centrum van Amersfoort en de regio via de Stadsring.

Het object is met het openbaar vervoer goed te bereiken. Er bevindt zich een bushalte op enkele minuten loopafstand van het object.

Vloeroppervlakte:
Totaal ca. 51,3 m² verhuurbaar vloeroppervlak kantoor-/showroomruimte gelegen op de 1e verdieping.

Voor de berekening van de oppervlakten is gebruik gemaakt van de meetnorm conform het normblad NEN 2580. Het meetrapport is op aanvraag beschikbaar.

Parkeergelegenheid:
Bij het object behoort 1 (één) parkeerplaats.

Opleveringsniveau:
Het object wordt opgeleverd in de huidige gebruikte staat, onder andere voorzien van:
- Toilet;
- Pantry;
- Systeemplafond met LED-verlichting;
- Gestucte wanden en plafond;
- Te openen ramen;
- Mechanische ventilatie;
- Verwarmingsinstallatie met vloerverwarming.

Huurprijs:
€ 449,= per maand te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Nutsvoorzieningen:
Het aangaan van overeenkomsten tot levering van gas, water en energie met de nutsbedrijven zal door of vanwege huurder geschieden. Voor rekening van huurder zijn de kosten voor het verbruik van gas, water en energie van het gehuurde alsmede eventueel vastrecht en meterhuur.

Waarborgsom:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie c.q. een waarborgsom ter groot van minimaal 3 (drie) maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling:
Huurbetaling bij vooruitbetaling per kwartaal te voldoen.

Aanvaarding:
In overleg, per direct.

Huurtermijn:
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar.

Opzegtermijn:
Uiterlijk 12 (twaalf) maanden voor het aflopen van een huurtermijn.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 449,- per maand
oppervlakte:
51 m2
Bouwjaar:
2017
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Industriegebied (66), Uraniumweg (60), Chromiumweg (42), Calveen (29), De Hoef-West (29), De Hoef-Oost (23), Bunschoten (17), Verspreide huizen (14), Buitengebied Leusden-Centrum West (14), Havenstraat (11)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Isselt (95), De Hoef (36), Calveen (29), Arkervaart West (24), Arkervaart 0ost (19), De Kronkels (17), Bedrijvenpark Watergoor (15), Watergoor 2000 (16), Haarbrug Noord (14), De Wieken Zuid (12)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Wiekenweg 42M in Amersfoort.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Amersfoort? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein De Wieken Zuid in de buurt Bloeidaal te Amersfoort. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 51 m2 en ligt op Wiekenweg 42M in Amersfoort.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen