Bedrijfsruimte - Huur & koop

Bijsterhuizen 1104 0ong 6546AS Nijmegen

Informatie aanvragen

€ 1,- per m² / jaar

Bijsterhuizen 1104 0ong 6546AS Nijmegen
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur & koop aangeboden
op Bijsterhuizen 1104 0ong in Nijmegen

Bedrijfsruimte - Huur & koop
2630 m2 - 5890 m2

Adres:
Bijsterhuizen 1104 te Nijmegen.

Algemeen:
Te huur/te koop aangeboden nader te realiseren bedrijfspand, in overleg met de verhuurder zal er gekeken worden naar een geschikte mogelijkheid tot de realisatie van het bedrijfspand. De impressies zijn een voorbeeld van het geen dat gerealiseerd kan worden. In het voorbeeld zijn twee geschakelde bedrijfsunits geschetst van beide 2.630 m² bedrijfs- en kantoorruimte. Neem voor verdere informatie gerust contact op met ons kantoor.

Naast de verhuur en verkoop in combinatie met een nieuw te realiseren bedrijfspand wordt het perceel grond tevens voor de verkoop aangeboden.

Het perceel is gelegen op een zeer goede zichtlocatie in het Nijmeegse deel van Bijsterhuizen, direct aan de doorgaande weg de A326 (Nijmegen-Wijchen), aan de rand van de centrale rotonde gesitueerd. De oprit van de Rijksweg A73 (Nijmegen-Venlo) is tevens nabij gelegen.

Informatie Bedrijventerrein Bijsterhuizen:
Industrieterrein Bijsterhuizen is met 250 hectare het grootste Gelderse bedrijventerrein en ligt ideaal tussen de Randstad en Duitsland. Inmiddels zijn veel hoogwaardige bedrijven in de sectoren industrie, handel en logistiek reeds op het terrein gevestigd, waaronder TDG, TNT Logistics en diverse lokale partijen. Binnen één uur is zowel Amsterdam, Rotterdam als Düsseldorf bereikbaar. Een groot aantal op-/afritten van diverse snelwegen is op korte afstand nabij, zodat de aan- en afvoer van goederen zo optimaal mogelijk kan worden gestructureerd.

Op bedrijventerrein Bijsterhuizen is een actieve ondernemingsvereniging, waardoor de belangen van de diverse bedrijven optimaal worden behartigd, het werkklimaat zo optimaal mogelijk wordt gemaakt en de beveiliging op een goed niveau is. Architectonisch wordt de kwaliteit van de omgeving bewaakt, met name voor zichtlocaties als de onderhavige, en dient een onafhankelijke ABC-commissie toestemming te geven voor het uiterlijk van het te realiseren object.

Kadastraal:
Gemeente: Neerbosch
Sectie: L
Nummer: 302
Groot: 1 hectare 8 are en 48 centiare

Bestemming:
Van toepassing is het bestemmingsplan "Bedrijventerrein groot Bijsterhuizen deelgebied Nijmegen" en geeft aan "Bedrijfsdoeleinden I" en is derhalve bestemd voor bedrijven en de bijbehorende parkeervoorzieningen.

Uitgezonderd zijn:
- Garagebedrijven, met uitzondering van truckservicebedrijven als bedoeld in Hoofdstuk I, lid B sub 11 van de voorschriften;
- Detailhandelsbedrijven.

Vloeroppervlakte:
Hal 1:
Bedrijfsruimte: 2.315 m2
Kantoorruimte: 315 m2 verdeeld over twee verdiepingen

Hal 1:
Bedrijfsruimte: 2.315 m2
Kantoorruimte: 315 m2 verdeeld over twee verdiepingen

Huurprijs:
Nader overeen te komen.

Koopovereenkomst:
Behoudens nadere afspraken gelden de standaard regels, zoals deze voorkomen in de laatste model-koopovereenkomst voor bedrijfsonroerend goed, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Zekerheidstelling:
De borgstelling bedraagt 10% van de koopsom. Deze dient als zekerheid door koper voor de in de koopakte genoemde datum te zijn afgegeven in de vorm van een waarborgsom of bankgarantie.

Aanvaarding:
In overleg.

Bijzonderheden:
Eventuele huur-/kooptransacties dienen ter goedkeuring te worden voorgelegd aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 1,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
5.890 m2
In units vanaf:
2.630 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Bedrijventerrein Bijsterhuizen (75), Bedrijventerrein Nieuwenweg (48), Westkanaaldijk (46), Goffert (39), Stadscentrum (31), Haven- en industrieterrein (29), De Sluis (25), Nije Veld (21), Kerkenbos (18), Verspreide huizen Malden (12)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Bijsterhuizen (incl Wijchen) (77), Wijchen Oost (57), West Kanaaldijk (45), Winkelsteeg (37), Oost-Kanaalhaven (33), De Sluis Weurt (24), Lindenholt (21), Sluisweg (11), De Grift (15), Schoenaker (8)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Bijsterhuizen 1104 0ong in Nijmegen.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur & koop in Nijmegen? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Bijsterhuizen (incl Wijchen) in de buurt Bijsterhuizen te Nijmegen. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 5890 m2 en ligt op Bijsterhuizen 1104 0ong in Nijmegen.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen