Bedrijfsruimte - Huur

Kraaivenstraat 2501 5048AB Tilburg

Informatie aanvragen

€ 79,- per m² / jaar

Kraaivenstraat 2501 5048AB Tilburg
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Kraaivenstraat 2501 in Tilburg

Bedrijfsruimte - Huur
610 m2 - 846 m2

Op de begane grond aan de prachtige kanaalzijde met veel exposure en uitzicht gelegen nieuw gebouwde showroom / bedrijfsruimte / kantoorruimte ter grootte van circa 610m2, eventueel gecombineerd met extra kantoorruimte op de verdieping.

De beschikbare ruimten maken deel uit van het nieuw gebouwde project Willemshoeck fase III en is gelegen aan het Wilhelminakanaal op het markante terrein van het vroegere Mommerscomplex op bedrijventerrein Kraaiven. Op het terrein zijn in vier fasen een viertal bedrijfsverzamelgebouwen gerealiseerd, waarbij elk gebouw zich kenmerkt door verschillende afmetingen en indelingen. De ruimten zijn uitstekend te gebruiken als kantoorruimte, bedrijfsruimte, showroom en atelier.

Met afstand de best gelegen ruimten zijn gesitueerd direct met uitzicht op het Wilhelminakanaal. Dit zorgt voor rust, ruimte en een bijzonder prettig werkklimaat. Juist aan deze zijde is Willemshoeck fase III gesitueerd en we hebben hier beschikbaar voor verhuur:

- Kraaivenstraat 25 01, begane grond: circa 610m2 kantoorruimte / bedrijfsruimte / showroom
- Kraaivenstraat 25 08, eerste verdieping: circa 172m2 kantoorruimte
- Kraaivenstraat 25 09, eerste verdieping: circa 172m2 kantoorruimte

Elke ruimte is volledig zelfstandig met eigen voorzieningen.

Kraaivenstraat 25 01, circa 610m2, gelegen op de begane grond, is een perfecte ruimte voor een showroom, gecombineerd met opslag voor bijvoorbeeld een webshop en / of kantoorruimte met inloopfunctie.

Alle kantoorruimten kunnen turn key worden opgeleverd, inclusief systeemplafonds met geïntegreerde verlichting, eigen sanitair, pantry en airco.

Huurprijs
De huurprijs van de begane grond bedraagt € 79,-- per m2 per jaar, te vermeerderen met BTW.
De huurprijs van de verdiepingen bedraagt € 89,-- per m2 per jaar, te vermeerderen met BTW.
De huurprijs van de parkeerplaatsen is op aanvraag.

Koopprijs
Koop van de showroom / bedrijfsruimte / kantoorruimte ter grootte van circa 610m2 is bespreekbaar, koopprijs en koopvoorwaarden zijn op aanvraag.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers te worden voldaan. De overige servicekosten voor de leveringen en diensten door verhuurder zijn op aanvraag.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 79,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
846 m2
In units vanaf:
610 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Industrieterrein Vossenberg I (87), Industrieterrein Kraaiven (77), Industrieterrein Kerckhoven Laarakkers (52), Industrieterrein Loven (52), Verspreide huizen Goirle (39), Verspreide huizen Rijen (36), Industrieterrein-Oost (25), Bedrijventerrein De Kets (22), Tichelrijt (21), Verspreide huizen Udenhout (20)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Vossenberg (76), Loven (75), Kraaiven (74), Haansberg (34), Kerkhoven (34), Tijvoort (34), Kanaalzone (24), De Kets (18), Het Laar (18), Vossenberg-West I (18)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Kraaivenstraat 2501 in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Tilburg? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Kraaiven te Tilburg. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 846 m2 en ligt op Kraaivenstraat 2501 in Tilburg.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen