Bedrijfsruimte - Huur & koop

Olympiaplein 386 5022DX Tilburg

Informatie aanvragen
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )
  • )

€ 120,- per m² / jaar

Olympiaplein 386 5022DX Tilburg
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur & koop aangeboden
op Olympiaplein 386 in Tilburg

Bedrijfsruimte - Huur & koop
500 m2 - 1747 m2

In Tilburg Zuid, in het gebied “Stappegoor”, wordt op dit moment gebouwd aan een Jumbo Foodmarkt van maar liefst 4.400 m²! Deze ontwikkeling wordt -zoals het er nu naar uitziet- opgeleverd in september 2018.

In de plint van de Jumbo Foodmarkt, gelegen aan het Olympiaplein, wordt een commerciële ruimte gerealiseerd van 1.747 m² B.V.O. Deze ruimte heeft als bestemming dienstverlening en horeca. Horeca tot een maximum van 500 m² B.V.O. In de eenvoudig in te rijden parkeergarage en op maaiveld worden ruim 1.300 parkeerplaatsen gerealiseerd.

De Foodmarkt staat garant voor het trekken van veel consumenten. Profiteer daarom van de traffic die Jumbo en de overige aanwezige publiekstrekkers genereren.

Stappegoor is een levendig gebied waar steeds meer valt te beleven. Zo zit o.a.: Euroscoop (de grootste bioscoop van Noord-Brabant), de Ireen Wüst IJsbaan, Zwembad Stappegoor, ROC Tilburg, enkele grote sportspeciaalzaken en diverse horecazaken in het gebied . Ook worden er enkele honderden woningen in het gebied bijgebouwd.

De huurprijs varieert per bestemming, ligging en grootte. Indien er interesse is, maken wij graag een passend huurvoorstel.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 120,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
1.747 m2
In units vanaf:
500 m2
Bouwjaar:
2018
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Industrieterrein Vossenberg I (87), Industrieterrein Kraaiven (77), Industrieterrein Loven (52), Verspreide huizen Goirle (39), Industrieterrein Kerckhoven Laarakkers (35), Industrieterrein-Oost (25), Verspreide huizen Udenhout (20), Industriestrook Lovense-Kanaaldijk (19), Verspreide huizen Hilvarenbeek (19), Het Laar (18)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Vossenberg (76), Loven (75), Kraaiven (74), Kerkhoven (34), Tijvoort (34), Kanaalzone (23), Vossenberg-West I (18), De Sonman Uitbr. (17), Het Laar (17), Kreitenmolen (16)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Olympiaplein 386 in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur & koop in Tilburg? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan in de buurt Het Laar te Tilburg. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 1747 m2 en ligt op Olympiaplein 386 in Tilburg.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen