Kantoor - Huur

Hart van Brabantlaan 0ong 5038JM Tilburg

Informatie aanvragen

€ 135,- per m² / jaar

Hart van Brabantlaan 0ong 5038JM Tilburg
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Hart van Brabantlaan 0ong in Tilburg

Kantoor - Huur
350 m2 - 1373 m2

Op uitstekende zichtlocatie aan de ingangsweg naar het centrum en het Centraal Station van de binnenstad van Tilburg aan de Hart van Brabantlaan gelegen commerciële ruimte, gesitueerd op de begane grond van het project Vormenrijk. De nieuw gebouwde commerciële ruimte is groot circa 1.373m2 VVO en totaal 20 parkeerplaatsen. Deze locatie is beschikbaar in zijn geheel of in delen vanaf circa 171m2 VVO en is uitermate geschikt voor zakelijke dienstverleners, (balie)kantoren en partijen uit de maatschappelijke en sociale sector.

Huurprijs
De aanvangshuurprijs bedraagt € 135,-- per m2 jaar, te vermeerderen met BTW.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers te worden voldaan.

Huurperiode
De aanvangshuurperiode bedraagt 5 jaar, te verlengen met huurperioden van telkens 5 jaar.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 135,- per m² / jaar
Totale oppervlakte:
1.373 m2
In units vanaf:
350 m2
Bouwjaar:
2018
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Centrum (86), Het Laar (47), Industrieterrein Kerckhoven Laarakkers (34), Industrieterrein-Oost (26), Tivoli (26), Industrieterrein Vossenberg I (22), Industrieterrein Kraaiven (21), Katsbogten (21), Hagelkruis (20), Korvel (18)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Het Laar (45), Loven (40), Kanaalzone (34), Kerkhoven (25), Kraaiven (19), Vossenberg (19), Tradepark 58 (15), Beneluxterrein (9), Kreitenmolen (8), Katsbogten (6)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Hart van Brabantlaan 0ong in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Tilburg? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Hagelkruis te Tilburg. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 1373 m2 en ligt op Hart van Brabantlaan 0ong in Tilburg.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen