Kantoor - Huur

Lange Nieuwstraat 158 5041DJ Tilburg

Informatie aanvragen

€ 2.500,- per maand

Lange Nieuwstraat 158 5041DJ Tilburg
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Lange Nieuwstraat 158 in Tilburg

Kantoor - Huur
130 m2 - 375 m2

Op uitstekende centrumlocatie in de bruisende spoorzone achter het NS Station gelegen prachtige authentieke half vrijstaande villa voor combinatie kantoor, werken en wonen, Villa Anna. De villa is gelegen op een perceel grond groot 561m2 en heeft een gebruiksoppervlakte van totaal circa 375m2, bestaande uit:?- kelder: 50m2
- begane grond: 130m2
- eerste verdieping: 105m2
- tweede verdieping: 90m2

De villa is tijdelijk voor verhuur beschikbaar, termijnen in overleg, deelverhuur is bespreekbaar.

Huurprijs
Verhuurder biedt de villa in de huidige staat in de markt aan voor tijdelijke huur voor een scherpe huurprijs.
In de huidige staat voor tijdelijke verhuur bedraagt de aanvangshuurprijs:
- € 2.500,-- per maand, te vermeerderen met BTW

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers te worden voldaan.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode
De huurperiode is in onder overleg.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 2.500,- per maand
Totale oppervlakte:
375 m2
In units vanaf:
130 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Centrum (86), Het Laar (47), Industrieterrein Kerckhoven Laarakkers (33), Industrieterrein-Oost (26), Tivoli (25), Industrieterrein Vossenberg I (22), Industrieterrein Kraaiven (21), Katsbogten (21), Hagelkruis (19), Korvel (18)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Het Laar (45), Loven (40), Kanaalzone (34), Kerkhoven (24), Kraaiven (19), Vossenberg (19), Tradepark 58 (15), Beneluxterrein (9), Kreitenmolen (8), Katsbogten (6)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Lange Nieuwstraat 158 in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur in Tilburg? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Besterd te Tilburg. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 375 m2 en ligt op Lange Nieuwstraat 158 in Tilburg.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen