Bedrijfsruimte - Huur & koop

Zwollestraat 7 7575EP Oldenzaal

Informatie aanvragen

€ 431000 kk € 45 /m²/jr

Zwollestraat 7 7575EP Oldenzaal
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur & koop aangeboden
op Zwollestraat 7 in Oldenzaal

Bedrijfsruimte - Huur & koop
1075 m2

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur & koop in Oldenzaal? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Hazewinkel Noordwest in de buurt Eekte-Hazewinkel te Oldenzaal. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 1075 m2 en ligt op Zwollestraat 7 in Oldenzaal, dit adres ligt op een industrieterrein.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 431000 kk € 45 /m²/jr

Overige informatie:
Overige informatie over dit object: het bouwjaar is Na 2011
Dit kantoor-object is beschikbaar vanaf: Per direct beschikbaar.

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huur & kooplocatie op Zwollestraat 7 in Oldenzaal te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 431000 kk € 45 /m²/jr
oppervlakte:
1.075 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Eekte-Hazewinkel (95), Industrie- en havengebied (66), De Slank (38), Bedrijventerrein Westermaat-Zuidwest (17), Bedrijventerrein Westermaat-Noordoost (12), Verspreide huizen Losser (12), Elferink-Heuwkamp (11), Noord (9), Bedrijventerrein Timmersveld (5), De Broeierd (9)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Havengebied (67), Eekte-Hazewinkel (59), Euregio Bedrijvenpark (38), Westermaat Zuid (16), Westermaat Noord Ii (12), Hazewinkel Zuidwest (17), Twentekanaal Noord (7), Timmersveld (6), Hazewinkel Noordwest (8), Zoeker Esch (8)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Zwollestraat 7 in Oldenzaal.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen