Kantoor - Huur & koop

Dalempromenade 70 5035KL Tilburg

Informatie aanvragen

€ 111 per m2 per jaar

Dalempromenade 70 5035KL Tilburg
 

Kantoor te huur & koop aangeboden
op Dalempromenade 70 in Tilburg

Kantoor - Huur & koop
260 m2
TE KOOP / TE HUUR Multifunctionele ruimte winkel, kantoor- praktijk op de begane grond en eerste etage Dalempromenade 70 Tilburg
Algemeen
De ruimte is prominent gelegen aan de Dalempromenade winkelcentrum De Vallei in stadsdeel De Reeshof. Het wijkwinkelcentrum is centraal gelegen tussen Dalem Noord en Dalem Zuid. Het gebouw betref een woongebouw met commerciële ruimte in de plint van het gebouw. De ruimte is verdeeld over de begane grond en laag 1 en omvat een trapopgang en een lift. Laag 1 heeft een vrije hoogte van circa 3,5 m en is rondom voorzien van een balkon en terras met een magnifiek uitzicht over de Dongevallei. De ruimte heeft een zeer brede bestemming waaronder horeca, zorg en dienstverlening, winkelruimte, maatschappelijke dienstverlening en kantoorruimte.
Locatie
Stadsdeel ”˜De Reeshof”™ kenmerkt zich als een moderne vinex locatie met een zeer gemêleerd publiek bewoners, waarbij jonge gezinnen evenwel de overhand hebben.
Het nieuwe station in de wijk vervult een belangrijke functie in het dagelijks forenzenverkeer van haar bewoners.
Bereikbaarheid
De bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend. Het object ligt daarnaast aan een knooppunt van uitvalswegen, waardoor vanuit allerlei richtingen het kantoorgebouw ook met het eigen vervoer zeer goed bereikbaar is.
Oppervlakte
De beschikbare ruimte is gelegen op de eerste verdieping en begane grond en omvat circa 60 m2 op de begane grond en 200 m2 op de eerste etage. De ruimte is zeer goed bereikbaar middels een eigen liftinstallatie.
Parkeren
Voor een gebruiker zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar in het openbaar gebied grenzend aan de ruimte.
Opleveringsniveau
Het opleveringsniveau van de ruimte is sober. De voormalige inrichting als horecaruimte is voor een deel nog beschikbaar.
Vraagprijs
€ 275.000,-- k.k.
Huurprijs
€ 22.000,-- per jaar, te vermeerderen met B.T.W. en servicekosten.
De huurprijs is bij vooruitbetaling per kwartaal verschuldigd.
B.T.W.
Verhuurder wenst te opteren voor B.T.W.-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de B.T.W. niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor B.T.W.-belaste huur.
Huurindexering
De huurprijs zal voor het eerst een jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenindex (CPI), reeks CPI-Alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Servicekosten
Door of vanwege verhuurder zal een nader te bepalen aantal diensten aan huurder worden geleverd. De servicekosten gelden per m² per jaar, te vermeerderen met de verschuldigde omzetbelasting en zullen bij wijze van voorschot en op basis van nacalculatie aan huurder in rekening worden gebracht. Deze lasten zijn bij vooruitbetaling per kwartaal te voldoen.
Huurtermijn
5 (vijf) jaren en verlengingsperioden van telkens 5 (vijf) jaren.
Bankgarantie
Ter grootte van minimaal 3 maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.
Huurcontract
Gebaseerd op het model, zoals in juli 2003 is vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ).
Oplevering
In overleg, op korte termijn

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 111 per m2 per jaar
oppervlakte:
260 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor huren zijn: Centrum (88), Het Laar (45), Verspreide huizen Rijen (32), Tivoli (30), Industrieterrein-Oost (26), Bloemenbuurt (9), Industrieterrein Kraaiven (21), Industrieterrein Vossenberg I (21), Katsbogten (21), Hagelkruis (20)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor huren zijn: Het Laar (43), Loven (40), Kanaalzone (34), Kraaiven (19), Vossenberg (19), Bp Hoevestein (6), Tradepark 58 (15), Oosterheide (7), Beneluxterrein (9), Everdenberg (4)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Dalempromenade 70 in Tilburg.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een kantoor te huur & koop in Tilburg? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Dalem te Tilburg. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 260 m2 en ligt op Dalempromenade 70 in Tilburg.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen