Bedrijfsruimte - Huur & koop

Vrijheidweg 34 - 40 1521RR Wormerveer

Informatie aanvragen

€ 90 per m² per jaar

Vrijheidweg 34 - 40 1521RR Wormerveer
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur & koop aangeboden
op Vrijheidweg 34 - 40 in Wormerveer

Bedrijfsruimte - Huur & koop
125 m2 - 1001 m2
Te huur/te koop
Exclusieve kantoor-/bedrijfsruimte (ontworpen door Piet Boon) op goede zichtlocatie langs de N246. Deelverhuur is mogelijk vanaf ca. 360 m² kantoorruimte en ca. 125 m² bedrijfsruimte.
Locatie en bereikbaarheid
Het object is gelegen op bedrijventerrein Noorderveld, langs de Provincialeweg N246 met uitstekende verbindingen op het Rijkswegennet.
Oppervlakte
Begane grond
Unit 1 367 m² v.v.o. kantoor
Unit 2 366 m² v.v.o. kantoor
Unit 3 129 m² v.v.o. bedrijfsruimte
Unit 4 125 m² v.v.o. bedrijfsruimte


Unit 6 129 m² v.v.o. bedrijfsruimte
Unit 7 634 m² v.v.o. kantoor
Unit 8 622 m² v.v.o. VERHUURD
Totaal 510 m² v.v.o. bedrijfsruimte
1.368 m² v.v.o. kantoor
  • ) Van toepassing op de bedrijfsruimten van 125 m² is de volgende clausule:
Verhuur bovengelegen kantoorruimte en/of verkoop gehele gebouw
Indien zich een nieuwe huurder aandient die bovengelegen kantoorruimte wil gaan huren, of een koper zich meldt voor aankoop van het gehele gebouw, zal verhuurder dit uiterlijk 6 weken voor huuringangsdatum melden. Huurder zal het gehuurde binnen een termijn van 6 weken leeg en ontruimd achterlaten. Huurder zal zich niet beroepen op ontruimings- cq. huurdersbescherming.
Parkeren
46 parkeerplaatsen op eigen terrein. Tevens zijn er in de directe omgeving parkeermogelijkheden (gratis).
Indeling
Zeer royale entree. Diverse goed ingerichte bedrijfs-/kantoorruimten gescheiden van de ontvangstruimte d.m.v. glaskozijnen. Kantineruimte met keukenblok. Separate bedrijfsruimte (ca. 130 m²) bereikbaar via overheaddeur.
Voorzieningen
Kantoorruimte:
- Vloerbedekking;
- Systeemwanden;
- Pantry;
- Systeemkasten;
- Airconditioning;
- Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
- Sanitaire voorziening;
- Serverruimte;
- Hoge plafonds.
Bedrijfsruimte:
- Overheaddeur;
- Verwarming;
- Krachtstroom;
- Verlichting.
Oplevering
De kantoorruimte kan Turn Key aan u opgeleverd worden. Op basis van uw Programma van Eisen kan geheel vrijblijvend een inrichtingsadvies gegeven worden.
Huurprijs
Bedrijfsruimte: € 60,- m²/jr., te vermeerderen met btw.
Kantoorruimte: € 90,- m²/jr., te vermeerderen met btw.
Huurcontract
Het Flex Contract geeft een huurder maximale flexibiliteit gedurende de afgesproken huurtermijn. Voor u als huurder betekent dit dat het gehuurde metrage of zelfs de locatie tussentijds aangepast kan worden en zodoende weer aansluit bij uw bedrijfsvoering.
Servicekosten
Als huurder moet u in de meeste gevallen een zogenaamd voorschot servicekosten betalen en is er sprake van een eindafrekening. Verhuurder brengt u een vast bedrag in rekening zodat u niet meer voor verrassingen komt te staan en er sprake is van volledige budgettaire transparantie. Duidelijke afspraken over de kwaliteit van leveringen en diensten met in acht name van wet en regelgeving.
Huurbetaling
Per maand vooruit.
Zekerheidsstelling
De borgstelling bedraagt 3 maanden huur (en indien van toepassing) te vermeerderen met servicekosten en btw. Deze dient als zekerheid voor verhuurder door huurder voor de ingangsdatum van het huurcontract te zijn afgegeven in de vorm van een bankgarantie.
Koopsom
€ 2.100.000,- k.k., te vermeerderen met btw.
Kosten koper
De koop is kosten koper. Dat wil zeggen dat de verschuldigde overdrachtsbelasting (6% over de koopsom) en notariskosten in rekening gebracht worden bij de koper.
Aansprakelijkheidsclausule
Verkoper heeft koper uitdrukkelijk geattendeerd op het feit dat zij het verkochte niet zelf feitelijk heeft gebruikt en dat zij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen c.q. gebreken aan de gebruikseenheid, waarvan zij op de hoogte zou zijn geweest als zij de gebruikseenheid zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijk eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 90 per m² per jaar
Totale oppervlakte:
1.001 m2
In units vanaf:
125 m2
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Karnemelksepolder (140), Westerspoor (97), De Pijp (64), Industriebuurt (23), Kagerweg (38), Westeinde (37), District 7 (34), District 4 (35), Bellesloot (22), De Houtwegen (22)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte huren zijn: Noorderveld (124), Westerspoor-Zuid (93), De Pijp (62), Kagerweg (51), Molletjesveer (22), De Trompet (34), Westerveer (29), Bedrijfsterrein Noord (20), De Houtwegen (17), Noorddijk (16)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Vrijheidweg 34 - 40 in Wormerveer.

Vragen of opmerkingen

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur & koop in Wormerveer? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Noorderveld in de buurt Karnemelksepolder te Wormerveer. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur & te koop van 1001 m2 en ligt op Vrijheidweg 34 - 40 in Wormerveer, dit adres ligt op een bedrijventerrein.

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen