Kantoor - Huur

Zuiderplein 37 8911AP Leeuwarden

Informatie aanvragen

€ 370 /mnd

Zuiderplein 37 8911AP Leeuwarden
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Kantoor te huur aangeboden
op Zuiderplein 37 in Leeuwarden

Kantoor - Huur
44 m2

Zoekt u een kantoor te huur in Leeuwarden? We bieden u nu een uniek kantoor aan in de buurt Tulpenburg te Leeuwarden. Dit kantoor heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 44 m2 en ligt op Zuiderplein 37 in Leeuwarden, dit adres ligt in een stadscentrum dorpskern.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 370 /mnd

Overige informatie:
Overige informatie over dit object: het bouwjaar is 1900
Dit kantoor-object is beschikbaar vanaf: In overleg.

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Zuiderplein 37 in Leeuwarden te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Kantoor
Prijs:
€ 370 /mnd
oppervlakte:
44 m2
Buurt:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Hemrik (22), Vossepark (21), Stationskwartier (18), Tulpenburg (15), Businesspark Leeuwarden (11), Grote Kerkbuurt (11), Harlingervaart Noord (7), Huizum-Badweg (7), Zaailand (7), Zwette-Schenkenschans (7)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een kantoor te huren zijn: Hemrik (22), Business Park (10), Leeuwarden West (9), Ouddeelstraat E.O. (4), Middelsee Ii (3), Middelsee (2), Vrijheidsplein (2), Newtonpark Ii (1)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Zuiderplein 37 in Leeuwarden.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen