Bedrijfsruimte - Huur

Rooseveltstraat 6 e 2321BM Leiden

Informatie aanvragen

€ 12500 /jr

Rooseveltstraat 6 e 2321BM Leiden
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Rooseveltstraat 6 e in Leiden

Bedrijfsruimte - Huur
90 m2

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Leiden? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Cronesteijn - Rooseveltsstraat in de buurt Gasthuiswijk te Leiden. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 90 m2 en ligt op Rooseveltstraat 6 e in Leiden, dit adres ligt op een bedrijventerrein.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 12500 /jr

Overige informatie:
Overige informatie over dit object: het bouwjaar is 2003
Dit kantoor-object is beschikbaar vanaf: In overleg.

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Rooseveltstraat 6 e in Leiden te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 12500 /jr
oppervlakte:
90 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Hoge Rijndijk (44), 't Heen-Noord (20), Zoeterhage (34), Gasthuiswijk (33), Verspreide huizen Zuiden en Oosten (13), Cronestein (29), De Baanderij (28), Verspreide huizen Sassenheim (22), 't Heen-Zuid (9), Sassenheim (17)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: 't Heen (28), Baanderij (42), Grote Polder (34), Zoeterhage (34), Cronesteijn - Rooseveltsstraat (29), Bedrijventerrein Sassenheim-Zuid (22), Cronesteijn - Fruitbuurt (21), Merenwijk (16), Klei-Oost (noordwijk) (8), Bedrijvenpark Oosterheem (14)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Rooseveltstraat 6 e in Leiden.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen