Bedrijfsruimte - Huur

Ondernemingsweg 2 A 3641RZ Mijdrecht

Informatie aanvragen

€ 4500 /mnd

Ondernemingsweg 2 A 3641RZ Mijdrecht
 

Stuur hier een vraag of opmerking naar :Bedrijfsruimte te huur aangeboden
op Ondernemingsweg 2 A in Mijdrecht

Bedrijfsruimte - Huur
1325 m2

Zoekt u een bedrijfsruimte te huur in Mijdrecht? We bieden u nu een unieke bedrijfsruimte aan op industrieterrein Bt Mijdrecht in de buurt Mijdrecht te Mijdrecht. Deze bedrijfsruimte heeft een totale beschikbare oppervlakte te huur van 1325 m2 en ligt op Ondernemingsweg 2 A in Mijdrecht, dit adres ligt op een bedrijventerrein en industrieterrein.

Prijs:
De gevraagde prijs van dit object is: € 4500 /mnd

Overige informatie:
Overige informatie over dit object: het bouwjaar is 1979
Dit kantoor-object is beschikbaar vanaf: In overleg.

Bezichtigen:
We nodigen u hierbij uit om deze huurlocatie op Ondernemingsweg 2 A in Mijdrecht te komen bezichtigen, laat uw gegevens achter in het aanvraagformulier dan wordt er contact met u opgenomen.

Kenmerken

Hoofdbestemming:
Bedrijfsruimte
Prijs:
€ 4500 /mnd
oppervlakte:
1.325 m2
Buurt:
Industrieterrein:

In de buurt

De 10 meest populaire buurten in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Mijdrecht (88), Bedrijventerrein (50), Verspreide huizen in het Noorden (28), Buitengebied-Zuid (15), Stommeer (20), Bovenkerk en Legmeer (18), Meerwijk (11), Glastuinbouwgebied (9), Amstelhoek en Amstelkade (5), Greenpark (7)

De 10 meest populaire bedrijventerreinen in de omgeving om een bedrijfsruimte te huren zijn: Bt Mijdrecht (86), Industrieterrein Uithoorn (64), De Olm (28), Bedrijventerrein Legmeer En Bovenkerk (18), Breukelerwaard (4), Merwedeweg / Keulschevaart (4), Werkeiland (7), Angstelkade (5), De Loeten (5), Hornmeer (5)

Bestemmingsplan:
Bekijk hier het bestemmingsplan van Ondernemingsweg 2 A in Mijdrecht.

Vragen of opmerkingen

Heeft u interesse in dit object, vul dan het aanvraagformulier in. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de makelaar of eigenaar van de ruimte zodat u direct een bezichtiging kunt inplannen of extra informatie kunt opvragen.

Deze info niet juist?

Klik hier indien bovenstaande informatie niet juist is en u ons hiervan op de hoogte wilt stellen.

 
Informatie aanvragen